Δέσποινα Βανδή: Ο δημόσιος απολογισμός της μετά το φινάλε του X-Factor!

Δέσποινα Βανδή: Ο δημόσιος απολογισμός της μετά το φινάλε του X-Factor! | tlife.gr

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε ο τελικός του X-Factor, στον οποίο αναδείχθηκε νικητής ο Γιάννης Γρόσης. Λίγες ώρες μετά την φαντασμαγορική βραδιά, η Δέσποινα Βανδή έκανε μια τρυφερή ανάρτησή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο από την κοινή εμφάνιση που έκανε επί σκηνής με την Μελίνα Ασλανίδου, τον Χρήστο Μάστορα και τον Γιώργο Θεοφάνους, ευχαριστώντας όλους τους συνεργάτες της και την κριτική επιτροπή, ενώ συνεχάρη τον μεγάλο νικητή του μουσικού show, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες.

«Τελειώσαμε χθες λοιπόν αυτό το μεγάλο ταξίδι του Χ-Factor. Με μια αγκαλιά από πανέμορφα τραγούδια του Γιώργου Θεοφάνους και πόσα άλλα που θα ήθελα να πούμε από αυτά που έχει γράψει και δεν είπαμε! Ευχαριστώ όλους μου τους συνεργάτες που κάναν τη ζωή μου πιο εύκολη σε αυτό μου το εγχείρημα, της παρουσίασης και ελπίζω κι εγώ να μην τους δυσκόλεψα ιδιαίτερα! Λήδα δε θα μπορούσα χωρίς εσένα και το ήξερα από την πρώτη μέρα που είπα το ναι! Περικλή μου και Άκη είστε υπέροχοι! Νίκη, Τζούλια και αγαπημένη μου Τζο! Φυσικά την όμορφη παρέα των ταλαντούχων κριτών και του Άρη Μακρή που πραγματικά ήταν εξαιρετικός! Τον Βαγγέλη μας που χωρίς αυτόν τίποτα δε θα ήταν on time! Την Τσέιλι για τις υπέροχες χορογραφίες και τους μοναδικούς μας χορευτές και γενικότερα όλο τον κόσμο που είναι πάρα πολλοί και συνέβαλαν στο να βγει αυτό το show! Συγχαρητήρια στον Γιάννη Γρόση και σε όλα τα παιδιά! Είναι τόσο ταλαντούχα που το μόνο που τους λείπει είναι η δισκογραφία για να συνεχίσουν στο ταξίδι της μουσικής πιο επαγγελματικά! Και φυσικά τους αγαπημένους μου Mi-Ro, Βασίλη Μπουλούμπαση, Βάσω Νακοπούλου, Έλενα Βαζούρα και Παύλο Μαυροειδή, που ήταν κοντά μου συνέχεια! Περικλή! «Πλατουλιτσα»! Τέλος!» , έγραψε στη λεζάντα που το συνόδευε.

Δες την ανάρτησή της:

View this post on Instagram

Τελειώσαμε χθες λοιπόν αυτό το μεγάλο ταξίδι του @xfactorgreece Με μια αγκαλιά από πανέμορφα τραγούδια του @theofanousg και ποσα αλλα που θα ήθελα να πούμε από αυτά που έχει γράψει και δεν είπαμε! Ευχαριστώ όλους μου τους συνεργάτες που κάναν τη ζωή μου πιο εύκολη σε αυτό μου το εγχείρημα,της παρουσιασης και ελπιζω κι εγώ να μην τους δυσκόλεψα ιδιαίτερα!😂 @lid29 δε θα μπορούσα χωρίς εσένα και το ήξερα από την πρώτη μέρα που είπα το Ναι! Περικλη μου και Ακη είστε υπέροχοι!Νικη Τζουλια και αγαπημένη μου Τζο! Φυσικά την όμορφη παρέα των ταλαντούχων κριτων @xmastoras @officialaslanidoumelina @mtsaousopoulos @theofanousg και του @arismakris που πραγματικά ήταν εξαιρετικός! Τον Βαγγέλη μας που χωρίς αυτόν τίποτα δε θα ήταν on time! Την Τσειλι για τις υπέροχες χορογραφίες και τους μοναδικούς μας χορευτές και γενικότερα όλο τον κόσμο που είναι παρα πολλοί και συνέβαλαν στο να βγει αυτό το show! Συγχαρητήρια στον Γιάννη Γροση και σε όλα τα παιδιά!Ειναι τόσο ταλαντούχα που το μόνο που τους λείπει είναι η δισκογραφία για να συνεχίσουν στο ταξίδι της μουσικής πιο επαγγελματικά! Και φυσικά τους αγαπημένους μου @mirodesigners @nakopoulouvaso @bouloubasisv @_e_llena @iamtheoptimusprime που ήταν κοντά μου συνέχεια! Περικλη! «Πλατουλιτσα»! Τέλος!😂

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

READ more