Δέσποινα Βανδή: Ο “γλυκός πειρασμός” που έφτιαξε θα σου ανοίξει την όρεξη! [pics]

Μια ανάσα πριν την έναρξη του Σαββατοκύριακου και η Δέσποινα Βανδή επισκέφτηκε το αγαπημένο μέρος του σπιτιού της και μας έδειξε για ακόμα μια φορά τις λαμπρές της ικανότητες. Ο λόγος φυσικά για την κουζίνα! Η επιτυχημένη τραγουδίστρια φαίνεται πως περνά την καραντίνα μαγειρεύοντας, αφού καθημερινά φτιάχνει λαχταριστά φαγητά και γλυκά για την οικογένειά της.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή θέλησε να φτιάξει ένα σοκολατένιο κέικ, το οποίο δοκίμασε πριν μερικά χρόνια στη Λήμνο και της έκλεψε την καρδιά. Ντυμένη casual και φορώντας τα απαραίτητα γυαλιά, η γνωστή τραγουδίστρια ακολούθησε πιστά τις οδηγίες της συνταγής της και μας παρουσίασε με καμάρι το εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας, αν είσαι λάτρης της σοκολάτας πρέπει να το δοκιμάσεις σίγουρα!

Συνταγή:

“Πανεύκολο σοκολατένιο cake! Το δοκίμασα πριν από κάποια χρόνια στην Λήμνο και ξετρελάθηκα!
Το λένε Βραστό! Δεν ξέρω γιατί! Δεν έχει βούτυρο οπότε είναι θερμιδικά κάπως καλύτερο! Στον κάδο του μίξερ λοιπόν βάζετε:
1 φλ. ελαιόλαδο
1φλ.ζαχαρη ( μπορεί και μαύρη)
1φλ.ζεστο νερό
5 αυγά
1 και 2/3 φλ. αλευρι
1κγ μπέικιν
6κ.σ κακάο
λίγο αλάτι
Τα χτυπάτε διαδοχικά! Το μείγμα βγαίνει σχετικά νερουλό και έτσι το βάζετε στην βουτυρωμένη φόρμα του cake και το ψήνετε για 50-55’ στους 180! Όταν ψηθεί και κρυώσει το περιχύνετε με κουβερτούρα που έχετε λιώσει με bain marie. Όταν το κόψετε μέσα το cake σας θα είναι υγρό! ΚΟΛΑΣΗ!!! Αξίζει να το δοκιμάσετε! Και μετά βρείτε την επόμενη μέρα μια ωρίτσα να γυμναστείτε σπίτι! Μη σας πω και δύο…”, σημείωσε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Read More

And More