Δέσποινα Βανδή: Οι διάσημες κολλητές της και ο Ντέμης Νικολαΐδης την απόλαυσαν επί σκηνής! Φωτογραφίες

Η Δέσποινα Βανδή, μία από τις πιο καταξιωμένες και σημαντικές Ελληνίδες ερμηνεύτριες, με τις ατέλειωτες και διαχρονικές επιτυχίες και τα ανεπανάληπτα live shows, έχει τον τρόπο να «παρασύρει» το κοινό σε μουσικές διαδρομές που συγκλονίζουν. Η Δέσποινα Βανδή τον φετινό χειμώνα ενώνει τις δυνάμεις της με τον ανατρεπτικό Νίνο Ξυπολιτά και τον ταλαντούχο Γιώργο Παπαδόπουλο στο «ACRO Club», σε ένα πρόγραμμα με concept του Φωκά Ευαγγελινού. Η «καρδιά» του live clubbing χτυπά δυνατά κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην Ιερά Οδό, με την πιο hot συνεργασία της φετινής αθηναϊκής διασκέδασης να προσελκύει συνεχώς όλο και περισσότερο κόσμο, ιδιαίτερα νεαρές ηλικίες.

Το τριήμερο που μας πέρασε, με τις επιτυχίες των τριών αγαπημένων καλλιτεχνών διασκέδαση πλήθος κόσμου. Μεταξύ άλλων, το “παρών” στο νυχτερινό κέντρο έδωσαν πολλά αγαπημένα πρόσωπα της Δέσποινας Βανδή, που όχι μόνο απόλαυσαν την εκρηκτική τραγουδίστρια επί σκηνής, αλλά την επισκέφθηκαν έπειτα στο καμαρίνι της για να την συγχαρούν και να φωτογραφηθούν μαζί της.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, με τον οποίο η Δέσποινα Βανδή συνεργάστηκε πέρυσι στο μιούζικαλ “Το δικό μας σινεμά” στο θέατρο Άλσος, η καλή της φίλη από τα παλιά, Μαρία Μπακοδήμου, αλλά και οι κολλητές της, Μαρία Καβογιάννη και Υρώ Μανέ, ήταν εκείνοι που διασκέδασαν με τις επιτυχίες της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Εκεί, όμως, ήταν και ο σύζυγός της, Ντέμης Νικολαΐδης, ο πιο μεγάλος θαυμαστής της, που τα… έσπασε στην γυναίκα της ζωής τους μαζί με τους φίλους του.

Δες τις φωτογραφίες:

Μαρία Μπακοδήμου – Σπύρος Παπαδόπουλος – Δέσποινα Βανδή – Υρώ Μανέ – Μαρία Καβογιάννη

Μαρία Μπακοδήμου – Δέσποινα Βανδή

Υρώ Μανέ – Δέσποινα Βανδή – Μαρία Καβογιάννη

Σπύρος Παπαδόπουλος – Δέσποινα Βανδή

Τάσος Νταϊόγλου – Υρώ Μανέ

Υρώ Μανέ – Ντέμης Νικολαΐδης

Υρώ Μανέ – Ντέμης Νικολαΐδης

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More