Δέσποινα Βανδή: “Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν τη βαθιά θλίψη που νιώθουμε όλοι μας…”

Όπως ήταν επόμενο, η παράσταση Mamma Mia που θα γινόταν στις 25 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας στην Αθήνα αναβλήθηκε εξαιτίας της εθνικής τραγωδίας που έζησε η Αττική, με τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Μάτι. Η Δέσποινα Βανδή θέλησε σήμερα να στείλει το δικό της μήνυμα για το θλιβερό γεγονός και να ενημερώσει πως η παράσταση θα γίνει τελικά στις 5 Σεπτεμβρίου.

Φυσικά, όπως ενημέρωσε η αγαπημένη τραγουδίστρια, όλα τα έσοδα της παράστασης θα δοθούν στους ανθρώπους και στις οικογένειες που υπέστησαν αυτή την τεράστια καταστροφή.

“Και ήρθε η ώρα που λέξεις δεν μπορούν εκφράσουν τη βαθιά θλίψη που νιώθουμε όλοι μας τις τελευταίες μέρες με όλα όσα έχουνε γίνει…  Εμείς ως @mammamiagreece σας καλούμε στις 5 του Σεπτέμβρη στο θέατρο Πέτρας στην Αθήνα στην παράσταση μας -που ήταν να γίνει στις 25 Ιουλίου και αναβλήθηκε λόγω των γεγονότων -με τιμή εισιτηρίου 10€ και με σκοπό όλες οι εισπράξεις μας να διατεθούν στους συνανθρώπους μας και στις οικογένειες τους που έχουν υποστεί όλη αυτή την καταστροφή…”, έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Read More

And More