Δέσποινα Βανδή: Οι βόλτες στο δάσος και οι μαγικές στιγμές το βράδυ στην παραλία με τραγούδια! [pics,vid]

Μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της βιώνει η Δέσποινα Βανδή και το φετινό καλοκαίρι! Έχοντας πάρει στη βαλίτσα μαζί της μόνο τα απαραίτητα, η αγαπημένη τραγουδίστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Πήλιο μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα, δηλαδή την οικογένειά και τους φίλους της. Από το πρωί έως το βράδυ, η Δέσποινα και η παρέα της βρίσκονται στην παραλία, παίζουν, γελάνε, συζητούν και δοκιμάζουν λαχταριστούς μεζέδες.

Στο μαγευτικό Πήλιο, μάλιστα, η δημοφιλής τραγουδίστρια πέρασε και την ονομαστική της εορτή, με τους φίλους της να της δίνουν τις πιο όμορφες ευχές. Το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου, η Δέσποινα Βανδή χαλάρωσε στην παραλία, ακούγοντας μουσική, ενώ δεν δίστασε να τραγουδήσει μαζί με δύο κορίτσια “Το τραγούδι της Ερήμου”, συνοδεία μόνο μιας κιθάρας. Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα μάγεψε τους παρευρισκόμενους με τη φωνή της, με τον Αργύρη Αγγέλου να απαθανατίζει τη στιγμή με το κινητό του.

Και καπου εδώ στο βουνό των Κενταυρων κατοικεί ο Θεός! #pilio #mygreece #greece #greeknature #greekculture

Την επόμενη μέρα, η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον τετράποδο φίλο της αποφάσισαν να εξερευνήσουν ένα δάσος στο Πήλιο και να κάνει πεζοπορία. Μπορεί να βρίσκεται σε διακοπές, ωστόσο η τραγουδίστρια προσέχει πάντα την φυσική της κατάσταση. Έτσι, φορώντας τα αθλητικά της και έχοντας μαζί της τον σκυλάκο της, περπάτησαν στο δάσος και εξερεύνησαν το υπέροχο φυσικό τοπίο της περιοχής.

Read More

And More