Site icon TLIFE

Δέσποινα Βανδή: Οι βόλτες στο δάσος και οι μαγικές στιγμές το βράδυ στην παραλία με τραγούδια! [pics,vid]

Μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της βιώνει η Δέσποινα Βανδή και το φετινό καλοκαίρι! Έχοντας πάρει στη βαλίτσα μαζί της μόνο τα απαραίτητα, η αγαπημένη τραγουδίστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Πήλιο μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα, δηλαδή την οικογένειά και τους φίλους της. Από το πρωί έως το βράδυ, η Δέσποινα και η παρέα της βρίσκονται στην παραλία, παίζουν, γελάνε, συζητούν και δοκιμάζουν λαχταριστούς μεζέδες.

Στο μαγευτικό Πήλιο, μάλιστα, η δημοφιλής τραγουδίστρια πέρασε και την ονομαστική της εορτή, με τους φίλους της να της δίνουν τις πιο όμορφες ευχές. Το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου, η Δέσποινα Βανδή χαλάρωσε στην παραλία, ακούγοντας μουσική, ενώ δεν δίστασε να τραγουδήσει μαζί με δύο κορίτσια “Το τραγούδι της Ερήμου”, συνοδεία μόνο μιας κιθάρας. Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα μάγεψε τους παρευρισκόμενους με τη φωνή της, με τον Αργύρη Αγγέλου να απαθανατίζει τη στιγμή με το κινητό του.

Δέσποινα Βανδή: Οι μαγικές στιγμές το βράδυ στην παραλία με τραγούδια!

Και καπου εδώ στο βουνό των Κενταυρων κατοικεί ο Θεός! #pilio #mygreece #greece #greeknature #greekculture

Την επόμενη μέρα, η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον τετράποδο φίλο της αποφάσισαν να εξερευνήσουν ένα δάσος στο Πήλιο και να κάνει πεζοπορία. Μπορεί να βρίσκεται σε διακοπές, ωστόσο η τραγουδίστρια προσέχει πάντα την φυσική της κατάσταση. Έτσι, φορώντας τα αθλητικά της και έχοντας μαζί της τον σκυλάκο της, περπάτησαν στο δάσος και εξερεύνησαν το υπέροχο φυσικό τοπίο της περιοχής.

© 2024 tlife.gr