Δέσποινα Βανδή: Περήφανη για την Μελίνα Νικολαΐδη που θα σπουδάσει στο Λονδίνο – Οι βόλτες μητέρας και κόρης

Η Δέσποινα Βανδή πριν 18 χρόνια έγινε για πρώτη φορά μητέρα και από τη στιγμή που γεννήθηκε η Μελίνα η ζωή της άλλαξε ολοκληρωτικά! Ωστόσο σε λίγους μήνες θα έρθει η ώρα του αποχωρισμού…

Όπως αποκάλυψε η αγαπημένη τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», η Μελίνα Νικολαΐδη πρόκειται να φύγει του χρόνου από την Ελλάδα, για να σπουδάσει υποκριτική στο Λονδίνο. 

«Χάρηκα όταν η Μελίνα αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική στο Λονδίνο και να κυνηγήσει τα όνειρά της. Το παιδί μου έχει μια φωνή μέσα της που κάτι της λέει και είναι σημαντικό. Αρχίζει το ταξίδι της ζωής της. Εύχομαι να της έχω δώσει τα εφόδια που χρειάζεται. Θέλω να είναι ευτυχισμένοι άνθρωποι και τα δύο μου παιδιά. Είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, θα πηγαινοέρχομαι στο Λονδίνο» εξομολογήθηκε η Δέσποινα Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Νικολαΐδη όσο περνούν τα χρόνια δένονται ακόμη περισσότερο ως μαμά και κόρη.

Η 18χρονη καλλονή όχι μόνο έχει κληρονομήσει το ταλέντο της διάσημης μητέρας της, αλλά και το ενδυματολογικό στυλ, καθώς δεν είναι λίγες φορές που η Μελίνα… δανείζεται ρούχα της τραγουδίστριας.

Η Μελίνα Νικολαΐδη τρέφει τεράστια αδυναμία στη μαμά της και το αντίθετο, με τη Δέσποινα Βανδή να μιλάει κάθε φορά με τα πιο τρυφερά λόγια για την 18χρονη πλέον κόρη της και το ταλέντο της στη μουσική. Ωστόσο, η κόρη της τραγουδίστριας και του Ντέμη Νικολαΐδη αποφάσισε τελικά να ακολουθήσει το όνειρό της για την υποκριτική.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε πριν μερικές ημέρες την Δέσποινα Βανδή και την Μελίνα Νικολαΐδη να απολαμβάνουν τις βόλτες τους στην Γλυφάδα. Μαμά και κόρη μαγνήτισαν τα βλέμματα των περαστικών και ακόμη και με casual look ήταν υπέροχες! Οι δυο τους έκαναν τα ψώνια τους και απόλαυσαν τον ηλιόλουστο καιρό στα νότια προάστια.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More