Δέσποινα Βανδή: Πώς ο χωρισμός και η νέα σχέση ανέδειξαν μία νέα, πιο hot εκδοχή της

Στα μέσα Ιουλίου, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσαν τη λύση του γάμου τους, μετά από 21 χρόνια κοινής πορείας, 18 χρόνια έγγαμου βίου και την απόκτηση δύο παιδιών.

Ο χωρισμός και η νέα σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη που είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από φωτογραφικά στιγμιότυπα οι δυο τους απόλαυσαν μία όμορφη βραδιά σε κουτούκι στα Εξάρχεια- έχουν ανανεώσει ριζικά την εικόνα της δημοφιλούς τραγουδίστριας, την οποία βλέπουμε πιο hot από ποτέ. Οι αναρτήσεις της στο Instagram τον τελευταίο καιρό δείχνουν μία hot εκδοχή της 52χρονης performer και «μιλούν» από μόνες τους…

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Ανέκαθεν, η Δέσποινα Βανδή κέντριζε τα βλέμματα, τόσο με τις εμφανίσεις της στην πίστα, όσο και σε τηλεοπτικά σόου, ωστόσο τους τελευταίους μήνες, τα νέα δεδομένα στην προσωπική της ζωή προβάλλουν μία ολοκαίνουρια – ακόμα πιο καυτή- εκδοχή της. Selfies και πόζες που αναστατώνουν το ανδρικό κοινό μαρτυρούν ότι η Δέσποινα λάμπει από ευτυχία.

 Η σέξι πόζα με το κοραλί φόρεμα από την πρεμιέρα του J2US, μάλιστα, «έκοψε» την ανάσα και προκάλεσε χαμό στα social media.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Με τον καλό της φίλο, Δημήτρη Γαλάνη

Η Δέσποινα Βανδή λάμπει από ευτυχία!

Read More

And More