Δέσποινα Βανδή: Πρωινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με casual chic look! [pics]

Χωρίς καμιά αμφιβολία, η Δέσποινα Βανδή είναι μία από τις πιο καλοντυμένες σταρ της χώρας μας. Είναι μία γυναίκα που διακρίνεται για το άψογο στυλ της και, μάλιστα, τον τίτλο του “fashion icon” τον δικαιολογεί σχεδόν σε κάθε εμφάνιση της.

Η τραγουδίστρια συνεχίζει να ασχολείται με την μεγάλη της αγάπη για την μόδα, ενώ έχει δημιουργήσει την δική της συλλογή ρούχων “Despina Vandi Collection” ενθουσιάζοντας το γυναικείο κοινό που ζει στο σήμερα και αγαπά την φινέτσα και την κομψότητα. Κάθε φορά που πραγματοποιεί κάποια δημόσια έξοδο, η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι όλο και πιο εντυπωσιακή, ενώ πάντα συγκεντρώνει μόνο διθυραμβικά σχόλια για τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Πρόσφατα, η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας, όπου έκανε μια χαλαρή πρωινή βόλτα απολαμβάνοντας έναν γρήγορο καφέ. Με casual chic look, ελαφρύ μακιγιάζ και έχοντα τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν επιμελώς ατημέλητο κότσο, η παρουσιάστρια του X-Factor στο Open έδειχνε ανανεωμένη και λαμπερή. Μάλιστα, όταν αντιλήφθηκε την ύπαρξη του φωτογράφου, όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε, αλλά χάρισε στον φακό το πιο λαμπερό χαμόγελό της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More