Δέσποινα Βανδή: Σπάνια εμφάνιση με τον γιο της! Για ψώνια στην Γλυφάδα [pics]

Σε μια σπάνια έξοδο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Δέσποινα Βανδή με τον 13χρονο γιο της, Γιώργο Νικολαΐδη. Μπορεί να έχουμε συνηθίσει την αγαπημένη τραγουδίστρια να κάνει τις βόλτες της και τα ψώνια της με την μεγάλη της κόρη, Μελίνα, ωστόσο αυτή την φορά η Δέσποινα πήρε ως «βοηθό» της τον μονάκριβο γιο της, στην αγορά της Γλυφάδας.

Η Δέσποινα Βανδή αποτελεί μια πολύ επιτυχημένη τραγουδίστρια και άψογη επαγγελματίας, αλλά πάνω απ’ όλα είναι μια αφοσιωμένη μητέρα! Η οικογένεια ήταν και είναι για εκείνη η απόλυτη προτεραιότητά της και δεν περιγράφεται με λόγια η αγάπη που τρέφει για τα δύο της παιδιά.

Λίγο μετά τη λήξη της καραντίνας, η δημοφιλής τραγουδίστρια και κριτής του J2US απαθανατίστηκε με τον γιο της να κάνουν τα απαραίτητα ψώνια για το σπίτι σε ένα μίνι μάρκετ της περιοχής. Η Δέσποινα Βανδή ήταν casual ντυμένη, κρατώντας στα χέρια της την λίστα με τα πράγματα που χρειάζεται, για να μη ξεχάσει τίποτα! Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, ο 13χρονος Γιώργος έχει μεγαλώσει και έχει γίνει ολόκληρος άντρας!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More