Δέσποινα Βανδή: Στην πρόβα τζενεράλε της παράστασης του Βασίλη Μπισμπίκη – Βίντεο

Ο Βασίλης Μπισμπίκης επιστρέφει στο θέατρο μετά από λίγα χρόνια απουσίας, μέσα από την ανανεωμένη θεατρική του ομάδα Cartel και τον νέο, ιδιαίτερο χώρο που θα φιλοξενήσει τις παραστάσεις της.

Μετά από δύο χρόνια αποχής από τη θεατρική σκηνή, η ομάδα «ξαναχτυπά» και αποκτά μια νέα στέγη στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου «Κλωσταί Πεταλούδα-Μουζάκης» στο Αιγάλεω. Ο Βασίλης Μπισμπίκης επανέρχεται στο θεατρικό προσκήνιο με μία διασκευή του έργου «Οι έμποροι της Βενετίας» του Σαίξπηρ, η οποία κάνει πρεμιέρα αύριο Παρασκευή 23 Μαΐου.

Μάλιστα, μια ημέρα πριν – σήμερα Πέμπτη 22 Μαΐου – η Δέσποινα Βανδή είχε την ευκαιρία να βρεθεί στην πρόβα τζενεράλε της παράστασης και να τη δει για πρώτη φορά ολοκληρωμένη. Η τραγουδίστρια επισκεπτόταν αρκετά συχνά τον σύντροφό της στις πρόβες του, ωστόσο ποτέ δεν την είχε δει από την αρχή ως το τέλος.

 

Όπως αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στην αυριανή πρεμιέρα, καθώς κάθε Παρασκευή και Σάββατο έχει live εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη.

 

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164