Δέσποινα Βανδή: Στήριξε τον Γιώργο Καπουτζίδη στην επίσημη πρεμιέρα του! [pics]

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Ήβη η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης του Γιώργου Καπουτζίδη “Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του”. Ο  Γιώργος Καπουτζίδης γράφει και σκηνοθετεί για πρώτη φορά μια γρήγορη, μοντέρνα κωμωδία, τοποθετημένη στο σήμερα.

Ένας ανομολόγητος έρωτας που κρατάει είκοσι χρόνια. Ένας γάμος που διαλύεται από μία απιστία. Κι ένας άλλος που αναβάλλεται επ’ αόριστόν, αλλά κανείς δεν τολμά να το πει στον γαμπρό.Ένας πρώην, ένας νυν, αναρίθμητα ραντεβού μέσω ίντερνετ, κι ένα σπίτι που όσο περνά η ώρα… πλημμυρίζει. Κυριολεκτικά. Και πριν βουλιάξουν οριστικά θα πρέπει να πούνε την αλήθεια. Όλοι σε όλους.

Πολλά ήταν τα πρόσωπα της εγχώριας showbiz που βρέθηκαν στο θέατρο, προκειμένου να στηρίξουν τον καλό τους φίλο αλλά και τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, χαρίζοντάς τους μάλιστα το πιο θερμό χειροκρότημα! Μεταξύ αυτών και η Δέσποινα Βανδή. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια και ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης συνδέονται από μια στενή φιλία χρόνων και έτσι εκείνη δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα του.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν στο θέατρο Ήβη και απαθανάτισε τη Δέσποινα Βανδή τόσο κατά την είσοδό της στο θέατρο όσο και στο backstage. Με total black look και ένα μεγάλο χαμόγελο πόζαρε στο φακό μαζί με άλλες ξεχωριστές προσωπικότητες.

Δες φωτογραφίες:

Τάκης Ζαχαράτος, Γιώργος Καπουτζίδης, Δέσποινα Βανδή

Γιώργος Καπουτζίδης, Δέσποινα Βανδή, Σπύρος Παπαδόπουλος

Ελένη Ράντου, Κατιάνα Μπαλανίκα, Δέσποινα Βανδή

Τάκης Ζαχαράτος, Ελένη Ράντου, Δέσποινα Βανδή, Κατιάνα Μπαλανίκα, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Δέσποινα Βανδή, Σπύρος Παπαδόπουλος

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More