Δέσποινα Βανδή στο TLIFE: Δεν παίρνω τα παιδιά στα μπουζούκια, μόνο στις συναυλίες!

Την συναντήσαμε στο Κολωνάκι πρίν λίγες μέρες όπου βρέθηκε για να μιλήσει για το νέο της ξεκίνημα στην αθηναϊκή νύχτα. Η Δέσποινα Βανδή θα εμφανίζεται μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο στο “Fever” και λίγο πριν την πρεμιέρα, σε μία ανάσα από τις εντατικές πρόβες, μας μίλησε για όλα! Για τη συνεργασία της με τον τραγουδιστή, τις εκπλήξεις που θα έχει το σχήμα αυτό, τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Δεν με σταμάτησες” και για τα παιδιά της.

Είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζεστε με τον Νίκο Οικονομόπουλο και φέτος θα εμφανίζεστε μαζί στο “Fever” τι έχει αλλάξει;
Αυτή τη φορά σε πολύ σωστό χρόνο με τον Νίκο, έχουν μεσολαβήσει τρία χρόνια, έχουν αλλάξει πράγματα και στους δυο μας. Καταρχήν έχουμε μεγαλώσει το ρεπερτόριο μας, έχουμε νέα τραγούδια που έχουν προστεθεί στην δισκογραφία μας αλλά και γενικά είναι μια καλύτερη στιγμή και για τους δύο. Εγώ συναντάω έναν άλλον Νίκο φέτος έναν διαφορετικό Νίκο, πιο χαρούμενο.Φέτος είναι 30 χρονών και έχουμε να πούμε πιο πολλά πράγματα. Αυτό που θα κάνουμε φέτος τον χειμώνα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και σίγουρα όσοι θα έρθουν να μας ακούσουν θα περάσουν πάρα πολύ καλά.

Πώς θα είναι το πρόγραμμα σας; Έχουμε δει πολλά πράγματα από εσάς όλα αυτά τα χρόνια θα είναι κάτι αντίστοιχο;
Εγώ αισθάνομαι, πως επειδή αυτά τα έκανα πριν από αρκετά χρόνια παρόλο που φέτος, είχα την δυνατότητα γιατί το “Fever” είναι το μεγαλύτερο μαγαζί που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Αθήνα ως μεγαλύτερη μουσική σκηνή είναι μια άλλη εποχή. Δεν έχω την ανάγκη να πλαισιωθώ από χορευτές και από όλα αυτά. Αυτό που έχω μεγαλύτερη ανάγκη είναι να κάνω ωραίες συνεργασίες, να πω όμορφα τραγούδια και η επαφή μου με τον κόσμο. Ασφαλώς έχουμε φροντίσει πως θα εμφανιστούμε αλλά χωρίς να είναι αυτό υπερφίαλο.

Έχουν αλλάξει οι εποχές πλέον; Λόγω της οικονομικής κρίσης θα πρέπει και οι καλλιτέχνες να είναι πιο φειδωλοί σε αυτό που παρουσιάζουν;
Όχι οι μεγάλες παραγωγές πάντα εντυπωσιάζουν και αρέσουν στον κόσμο. Απλά εγώ για τον εαυτό μου δεν θέλω να παρουσιάσω κάτι τέτοιο γιατί το έχω κάνει στο παρελθόν και δεν έχω ανάγκη να το κάνω πάλι.

Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει η καινούρια σας δουλειά θέλετε να μας πείτε κάτι γι αυτό;
Η δουλειά μου ολοκληρώνεται βγαίνει κάπου στα μέσα Δεκέμβρη. Είμαι χαρούμενη για αυτήν την δουλειά, συμμετέχουν δημιουργοί που θαύμαζα και θαυμάζω, στιχουργοί και συνθέτες, τραγούδια που έχουν επιλεγεί ανάμεσα σε πάρα πολλά άλλα εξίσου όμορφα τραγούδια. Χαίρομαι γιατί αυτό είναι κάτι εντελώς καινούριο για μένα και ήταν πάρα πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος.



Έχετε χρόνο όσο θα θέλατε να περνάτε με τα παιδιά σας;

Τώρα όχι, αλλά γενικότερα έχω πάρα πολύ χρόνο, γιατί η δουλειά που κάνω δεν με απασχολεί όλο τον χρόνο και όλους τους μήνες. Οπότε είμαι τυχερή.

Τα παιδιά ειδικά την Μελίνα που πλέον είναι 10 χρονών θα την πάρετε να σας δει στο κέντρο που εμφανίζεστε;
Στο μαγαζί, όχι γιατί το ωράριο δεν είναι για την ηλικία της αλλά σε συναυλίες, που οι ώρες είναι 9-12 την παίρνω.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΠΩΛΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ

Read More

And More