Δέσποινα Βανδή: Τα νέα επαγγελματικά σχέδια και οι νοστιμιές που ετοίμασε για τα παιδιά της [pics]

Η Δέσποινα Βανδή μετά το τέλος της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστούσε ” Mamma Mia ” σχεδιάζει και ετοιμάζεται για τα νέα επαγγελματικά της βήματα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια λατρεύει την δουλειά της και παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με το μιούζικαλ και δεν ξεκουράστηκε, τη νέα σεζόν θα τη δούμε στο τιμόνι της παρουσίασης. Ειδικότερα, η Δέσποινα θα είναι οικοδέσποινα του X-factor που έρχεται στο Open Tv αλλά θα παρουσιάσει και ένα δικό της show το οποίο θα συνδυάζει τη μαγειρική με τα ταξίδια. Στο πλευρό της θα έχει τον γνωστό σεφ Βαγγέλη Δρίσκα. Πρόσφατα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την φωτογράφιση.

 

Μπορεί λοιπόν να βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών όμως δεν παραμελεί ποτέ να φροντίζει την οικογένειά της. Η Δέσποινα, δηλώνει full in love με τον σύζυγό της παρότι είναι 15 χρόνια παντρεμένοι και έχουν δύο παιδιά. Το βράδυ της Πέμπτης, μπήκε για ακόμη μια φορά στην κουζίνα και μαγείρεψε μια νόστιμη και θρεπτική σπανακόπιτα.

Ο γιος της, Γιώργος, λατρεύει την σπανακόπιτα και στο άκουσμα της χάρηκε πολύ φωνάζοντας ” Wow ”. H γλυκιά μανούλα ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από τη στιγμή του μαγειρέματος και έγραψε: ” Ποδιά, αλεύρι και πλάστης! Γιατί η ζωή έχει πολλές διαστάσεις και γιατί έχω την ευτυχία να είμαι η μαμά της Μελίνας και του Γιώργου!Κι όταν ο γιος μου φώναξε «ουαου το βράδυ θα φάμε σπανακόπιτα» γέμισε η ψυχή μου που χάρηκε! Γιατί η προετοιμασία ενός φαγητού εκτός από δημιουργία είναι πάνω από όλα αγάπη και φροντίδα! Είναι “σε νοιάζομαι”! Είναι μυρωδιές,οικογένεια,τόπος που θες να γυρνάς, ασφάλεια…ανάμνηση! ”.

 

Read More

And More