Δέσποινα Βανδή: Ταξιδεύει σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας! [pics,video]

Αφού γύρισε όλη την Ελλάδα με τον θίασο του Mamma Mia, δίνοντας sold out παραστάσεις, η Δέσποινα Βανδή βρήκε νέα αφορμή για να συνεχίσει τα ταξίδια της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, αφού μας έδειξε τις υποκριτικές της ικανότητες, πρωταγωνιστώντας στο θρυλικό μιούζικαλ, ετοιμάζεται για το τηλεοπτικό της comeback. Η Δέσποινα Βανδή – δύο χρόνια μετά τη συμμετοχή της στη κριτική επιτροπή του talent show Rising Star – ξεκινάει στο Open Tv μία ταξιδιωτική εκπομπή δικής της έμπνευσης, ενώ πρόκειται να παρουσιάζει και το X-Factor.

Τα γυρίσματα της εκπομπής έχουν ήδη ξεκινήσει, με την Δέσποινα να ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και να εξερευνά νέους τόπους, να δοκιμάζει ξεχωριστές γεύσεις και φυσικά… να μαγειρεύει! Άλλωστε η αγάπη της γνωστής τραγουδίστριας για την μαγειρική είναι γνωστή και στη συγκεκριμένη εκπομπή θα μας δείξει το ταλέντο της στην κουζίνα. Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή δεν κάνει όλα αυτά τα ταξίδια μόνη της αλλά μαζί της έχει και τον καταξιωμένο σεφ Βαγγέλη Δρίσκα αλλά και τον Κώστα Καπετανίδη, ο οποίος θα σκηνοθετεί την ταξιδιωτική της εκπομπή.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ήδη έχει ταξιδέψει σε Καλαμάτα και Μονεμβασιά και σε κάθε προορισμό της μοιράζεται απολαυστικά στιγμιότυπα στα social media με τους συνεργάτες της.

https://www.instagram.com/p/BojVXyGC5WB/?taken-by=desp1navandi

Read More

And More