Δέσποινα Βανδή: Τι κάνει λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του Mamma Mia; [pic]

Πρεμιέρα έχει σήμερα η Δέσποινα Βανδή! Το επιτυχημένο θεατρικό μιούζικαλ Mamma Mia ανεβαίνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο θέατρο Ακροπόλ, με τους πρωταγωνιστές να ανυπομονούν να ανέβουν στην σκηνή και να ενσαρκώσουν τους αγαπημένους τους ρόλους ξανά. Έτσι, η αγαπημένη τραγουδίστρια, μετά τις συναυλίες της στις Ηνωμένες Πολιτείες επιστρέφει ως Ντόνα!

Τις τελευταίες μέρες, η Δέσποινα Βανδή και ο υπόλοιπος θίασος του Mamma Mia, προετοιμάζονταν με πυρετώδεις ρυθμούς για την πρεμιέρα τους! Σήμερα, όμως, η Δέσποινα προτίμησε να χαλαρώσει στο σπίτι της, βλέποντας τηλεόραση μαζί με την κόρη της Μελίνα και να ξεκουραστεί για την ξεχωριστή βραδιά.
Έτσι, πριν λίγη ώρα, ανέβασε ένα όμορφο στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας τι κάνει λίγο πριν την πρεμιέρα του Mamma Mia!
“Χαλαρώνουμε λίγο πριν τη μεγάλη μας πρεμιέρα”, έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Χαλαρώνουμε λίγο πριν τη μεγάλη μας πρεμιέρα!!! @mammamiagreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Μάλιστα, την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, η Δέσποινα Βανδή πρόκειται να πάρει το ειδικό έπαθλο που φέρει το όνομα της. Το βραβείο απονέμεται στην αγαπημένη τραγουδίστρια, με αφορμή την εξαιρετική εμφάνιση της στο «Mamma Mia», όπου είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύοντας με επιτυχία, τόσο τον θεατρικό ρόλο, άλλα και τις ανεπανάληπτες επιτυχίες των «Abba», ως “Ντόνα”.

Read More

And More