Δέσποινα Βανδή: Το όμορφο μήνυμα στην Έλενα Παπαρίζου, για το τέλος των συναυλιών τους! [pics]

Το καλοκαίρι αυτό ήταν ξεχωριστό για την Δέσποινα Βανδή και την Έλενα Παπαρίζου, καθώς το πέρασαν μαζί! Οι δυο αγαπημένες τραγουδίστριες συνεργάστηκαν και “όργωσαν” όλη την Ελλάδα κάνοντας συναυλίες. Οι κορυφαίες Ελληνίδες σταρ γύρισαν πολλές πόλεις και νησιά της Ελλάδας, αλλά έκαναν και δύο εμφανίσεις στην Κύπρο. Το βράδυ της Κυριακής έδωσαν την τελευταία τους συναυλία, στις Σέρρες, στο πλαίσιο της Ser Expo, στην Διεθνής Έκθεση Επιμελητήριου.

Πριν λίγες ώρες, η Δέσποινα Βανδή ανέβασε ένα όμορφο μήνυμα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας την Έλενα Παπαρίζου που ήταν δίπλα της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά: Και κάπως έτσι χθες βράδυ τελειώσαμε την καλοκαιρινή μας περιοδεία! Ένα γεμάτο όμορφο καλοκαίρι ντυμένο με τραγούδια και μουσικές,ταξίδια βαλίτσες φίλους,όμορφα μέρη,καινούργιες γνωριμίες καινούργιους τόπους και ό,τι συνεπάγεται με αυτό! Και σε όλη αυτήν τη διαδρομή ήμασταν παρέα με την Έλενα! Σε ευχαριστώ Ελενάκι μου για αυτήν τη συνεργασία και για όλες τις όμορφες στιγμές που περάσαμε και γελάσαμε παρέα!Και να σου πω και κάτι; Στο τέλος τέλος μια μπουγάτσα δε φάγαμε!”

Και κάπως έτσι χθες βράδυ τελειώσαμε την καλοκαιρινή μας περιοδεία!Ενα γεμάτο ομορφο καλοκαίρι ντυμένο με τραγούδια και μουσικές,ταξίδια βαλίτσες φίλους,όμορφα μέρη,καινούργιες γνωριμίες καινούργιους τοπους και ό,τι συνεπάγεται με αυτό! Και σε όλη αυτήν τη διαδρομή ήμασταν παρέα με την Έλενα! Σε ευχαριστώ Ελενακι μου για αυτήν τη συνεργασία και για όλες τις όμορφες στιγμές που περάσαμε και γελάσαμε παρέα!Και να σου πω και κατι; Στο τέλος τέλος μια μπουγάτσα δε φάγαμε!!!???????????????????????????? Love you @helenapaparizouofficial ❤️❤️❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Γιατί Θεσσαλονικη χωρίς @savvasspatharidis και #met δε γίνεται!Love you to the moon and back!!!❤️❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Read More

And More