Δέσποινα Βανδή: Το πάρτυ έκπληξη στην φίλη της Κατρίνα Τσάνταλη! Φωτογραφίες

Μπορεί αυτές οι μέρες να είναι γεμάτες υποχρεώσεις για την Δέσποινα Βανδή, καθώς τώρα ξεκίνησε στο ΘΕΑ τη συνεργασία της με τον Χρήστο Χολίδη, η διάσημη τραγουδίστρια, όμως πάντα βρίσκει χρόνο για τους φίλους της. Και το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε στο Tier στο Ψυχικό και γιόρτασε με επώνυμους φίλους τα γενέθλια της Κατρίνας Τσάνταλη.

Η “βασίλισσα των κρασιών” είχε τα γενέθλιά της και κοντά της βρέθηκαν όλοι οι φίλοι και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ανάμεσά τους ήταν η κολλητή φίλη της Τόνια Σωτηροπούλου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, αλλά και η Δέσποινα Βανδή που έκλεψε τις εντυπώσεις με το σέξι φόρεμά της.

Happy birthday girl @katrinidio !!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Η Δέσποινα μάλιστα, ανέβασε και στο Instagram φωτογραφίες από το πάρτι και την τούρτα – υπερπαραγωγή με το στέμμα από ζαχαρόπαστα που έφτιαξαν για εκείνη. Ιδιαίτερα χαρούμενη ήταν και η φίλη της Κατρίνας, η Τόνια Σωτηροπούλου που έγραψε στο Instagram: “Happiest birthday love! Σ’ αγαπώ τόσο πολύ και είμαι τόσο τυχερή που είσαι στη ζωή μου! Όχι για κάποιον άλλο λόγο αλλά επειδή θα με γηροκομήσεις”…

Birthday night @katrinidio!Our sweet girl!! #friends #love #fun

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Read More

And More