Δέσποινα Βανδή: Το τηλεφώνημα της κόρης της όταν ξέσπασαν φωτιές στο μέρος που έκανε διακοπές

Η Δέσποινα Βανδή θα συνεχίσει τις εμφανίσεις της στην Κύπρο μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου μόνο τις Κυριακές, καθώς κάθε Σάββατο θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του J2US στον Alpha.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου σε ένα διάλειμμα από τη φωτογράφηση για το νυχτερινό μαγαζί της Μεγαλονήσου.

«Δεν είναι ότι ψάχνουμε το επόμενο μεγάλο ταλέντο, επί της ουσίας αυτό που κάνουμε είναι να ψυχαγωγούμε τον κόσμο όμορφα. Το διασκεδάζουμε. Ασφαλώς πρέπει να πεις τη γνώμη σου, δε θα είναι πάντα θεάρεστη, αλλά όταν πεις τη γνώμη σου με ευγένεια, όλα βαίνουν καλώς» είπε η Δέσποινα Βανδή αναφορικά με το J2US.

Για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε, είπε: «Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι από πολλές απόψεις. Και οι φωτιές μας επηρέασαν πάρα πολύ. Είχα κλείσει να πάω διακοπές στη βόρεια Εύβοια, δεν το ακύρωσα. Διαβάζω κάτι σχόλια στο Instagram ότι κάηκε η βόρεια Εύβοια λες και δε γνωρίζω, και τη δεύτερη ημέρα που ήμουν εκεί, μου τηλεφώνησε η κόρη μου που βρισκόταν στο Ρέθυμνο και μου λέει “Είσαι σίγουρη; Εκεί βλέπω ότι καίγεται ο τόπος” και της απάντησα ότι είναι όλα καλά και θα περάσουμε μια χαρά».

Τέλος, η Δέσποινα Βανδή εξομολογήθηκε για τα παιδιά της: «Ας μπει η κόρη μου στο πανεπιστήμιο, σε όποιο πανεπιστήμιο είναι να μπει και επιτέλους θα ανοίξει ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή μου. Τέλος η μαγειρική! Είμαι παραδοσιακή μαμά που θα πηγαίνει εκεί και θα της γεμίζει το ψυγείο με πράγματα μαγειρεμένα. Ο γιος μου είναι καταπληκτικός στη μαγειρική. Εμένα τα παιδιά μου με νοιάζει να γίνουν δύο ευτυχισμένα άτομα».

Δες το βίντεο:

Read More

And More