CELEBRITY STYLE:Tι φόρεσαν αυτήν την εβδομάδα οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Με την σεζόν των βραβείων σε πλήρη εξέλιξη, υπήρξε ένα πραγματικά chic ξεκίνημα της εβδομάδας – αλλά το κόκκινο χαλί στις Χρυσές Σφαίρες δεν ήταν το μόνο μέρος που μπόρεσε να εντοπίσει κανείς τις stars με εντυπωσιακές στιλιστικές επιλογές.

Από την Jourdan Dunn με Burberry στο Λονδίνο μέχρι την Jennifer Aniston με Giambattista Valli στο Los Angeles, μετακινήσου προς τα κάτω για να δεις τις πιο stylish celebrities της εβδομάδας. Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση και ανάδειξε την πιο καλοντυμένη!

/
Στην πρεμιέρα της ταινίας Cake στο Los Angeles, η Jennifer Aniston φόρεσε ένα Giambattista Valli φόρεμα με Christian Louboutin γόβες και Jennifer Meyer κοσμήματα.

/
Στην πρεμιέρα της ταινίας Kingsman, η Claudia Schiffer φόρεσε ένα Antonio Berardi φόρεμα από τη συλλογή autumn/winter 2014.

/
Στα Tonight Show studios στη Νέα Υόρκη, η Sienna Miller εμφανίστηκε με ένα Celine πλεκτό φόρεμα.

/
Στο after party για την πρεμιέρα της ταινίας Still Alice στη Νέα Υόρκη, η Kate Bosworth συνδύασε ένα J. Mendel παλτό με Stuart Weitzman μπότες και Christopher Kane τσάντα.

/
Στα AOL’s Speaker Series στη Νέα Υόρκη, η Kristen Stewart φόρεσε έναTorn by Ronny Kobo top και φούστα και ολοκλήρωσε το look της με Christian Louboutin γόβες.

/
Στο ίδιο event, η Julianne Moore συνδύασε ένα Balenciaga top και παντελόνι με Aquazzura γόβες.

/
Στο λανσάρισμα του νέου αρώματος τουTom Ford στο Λονδίνο, η Alexa Chung εμφανίστηκε με ένα μαύρο strapless φόρεμα και μαύρα πέδιλα.

/
Στο Burberry Prorsum Show στο Λονδίνο, η Jourdan Dunn φόρεσε μια Burberry suede καμπαρντίνα και την συνδύασε με γόβες με snakeskin print.

/
ΣτοThe Art of Elysium Heaven Gala στο Los Angeles, η Amber Heard φόρεσε ένα vintage Dior gown.

/
Στο ίδιο event, η Jaime King φόρεσε ένα Valentino φόρεμα από τη συλλογή spring/summer.

/
Στο BAFTA TV Tea Party στο Los Angeles, η Cara Delevingne μαύρο δερμάτινο Mulberry φόρεμα από τη συλλογή spring/summer 2015.

/
Στην πρεμιέρα της ταινίας Paddington στο Los Angeles, η Nicole Kidman φόρεσε ένα Nina Ricci φόρεμα από τη συλλογή spring/summer 2015.

Read More

And More