Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο με τη Μελίνα Νικολαΐδη στη μία και μοναδική πρόβα πριν τραγουδήσουν μαζί στη σκηνή

Η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους την Τετάρτης 8/6 ξεκίνησαν το καλοκαιρινό μουσικό τους ταξίδι στο Κατράκειο Θέατρο.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης χάρισαν μια μοναδική μουσική βραδιά στο κοινό, γεμάτη με αγαπημένα μας τραγούδια!

Το highlight της βραδιάς όμως, ήταν αδιαμφισβήτητα όταν η Μελίνα Νικολαΐδη ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε με την Δέσποινα Βανδή το «Αντικριστά». (Δες εδώ φωτογραφίες  και βίντεο)

Η 18χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έχει γίνει ολόκληρη δεσποινίδα και μοιράζεται το ίδιο ταλέντο στο τραγούδι με τη διάσημη μαμά της! Μάλιστα, το μεσημέρι της Παρασκευής 10/6 η Δέσποινα Βανδή ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να μας δείξει την πρόβα που έκανε στα backstage με την κόρη της, λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας.

«Η πρώτη μας και τελευταία πρόβα που κάναμε μια μέρα πριν τη συναυλία στο Κατράκειο! Το stage στηνόταν κι εμείς σε μια γωνία με το μαέστρο μας κάναμε μια προσπάθεια να δούμε πως βγαίνει! Αστέρι μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Δέσποινα Βανδή.

Δες παρακάτω το βίντεο:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Read More

And More