Δέσποινα Βανδή: Τραγουδάει ντουέτο με την κόρη της Μελίνα και είναι εκπληκτικές! (βίντεο)

Θα μπορούσαμε να πούμε απλά ότι το μήλο έπεσε κάτω από την μηλιά! Ο λόγος για τη Μελίνα Νικολαΐδη, κόρη της Δέσποινας Βανδή που όπως φαίνεται έχει κληρονομήσει το χάρισμα της μαμάς Δέσποινας αφού τραγουδάει υπέροχα!

Η Μελίνα τραγουδάει εδώ και καιρό και την έχουμε ξανακούσει να ξεδιπλώνει το ταλέντο της! Μάλιστα η Μελίνα τραγουδάει χρόνια και στο σχολείο της όπου έχει και εκεί θαυμαστές και θαυμάστριες τους καθηγητές αλλά και τους συμμαθητές της! 

Μαμά και κόρη λοιπόν ήταν μαζί χθες στο σπίτι αφού η Δέσποινα δεν είχε το live του J2US και είχαν κέφια! Η Μελίνα εκδήλωσε την επιθυμία να τραγουδήσει και η Δέσποινα δεν της χάλασε το χατήρι! Έτσι τραγούδησαν μαζί και το αποτέλεσμα ήταν απλά… υπέροχο!

“Πρόβα τελικού με το παιδί μου!Λέτε να το πάρουμε;; Χθες γυρνώντας σπίτι το Μελινάκι μου είχε κέφια και ήθελε να τραγουδήσουμε όποτε…ιδού μιας και το @j2us_gr δε βγαίνει ακόμα,έχω και κάπου 9 μήνες να κάνω live και έπεται και συνέχεια,καταλαβαίνετε” έγραψε η Δέσποινα κάτω από το βίντεο με το μοναδικό ντουέτο μαμάς και κόρης!

Τελικά η Μελίνα δεν έχει μόνο κέφια αλλά και μια μεγάλη ερμηνευτική ικανότητα εκτός από υπέροχη φωνή!

Να πούμε ότι μαμά και κόρη έχουν μια υπέροχη και ιδιαίτερη σχέση και εκτός από τη σχέση γονιού και παιδιού τα λένε όλα μεταξύ τους και το κυριότερο περνάνε καλά μαζί!

 

Read More

And More