Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Από τις φωτογραφίες σε κουτούκι των Εξαρχείων στην πρώτη επίσημη κοινή εμφάνισή τους

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ζευγάρι και πλέον κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο ταλαντούχος ηθοποιός διατηρούν σχέση τους τελευταίους μήνες, γεγονός που έχει μονοπωλήσει τα lifestyle μέσα ενημέρωσης και το σίγουρο είναι ότι πρόκειται να μας απασχολεί και στο μέλλον! 

Στα Εξάρχεια βγήκαν οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους και ξανά στα Εξάρχεια πραγματοποίησαν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους μπροστά σε κάμερες, φωτογράφους και ρεπόρτερ.

Από τη βόλτα στην Ερμού και τις τρυφερές φωτογραφίες στα Εξάρχεια στην πρώτη επίσημη κοινή εμφάνισή τους

Ήταν αρχές του Οκτώβρη, όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους μέσα από το in.gr, οι οποίες αποδείκνυαν πως η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι μαζί. 

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο ηθοποιός είχαν πάει σε γνωστό κουτούκι των Εξαρχείων, όπου απόλαυσαν ο ένας την παρέα του άλλου, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα γύρω τους. Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης πέρασαν όλο το βράδυ αγκαλιασμένοι και έδειχναν ευτυχισμένοι σ’ αυτό το μικρό κουτούκι όπου η ζωντανή μουσική κάνει μια όμορφη παρέα με όλους τους πελάτες.

«Δεν γνωρίζαμε καθόλου ότι η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη ήταν στο μαγαζί. Κάθισαν στα έξω τραπέζια τα οποία δεν επικοινωνούν με τον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού. Κι εμείς μετά τους είδαμε, προφανώς ήταν ινκόγκνιτο. Κάθισαν σε μια άκρη γιατί ο ηθοποιός έρχεται τακτικά και έφερε και την Βανδή», είχε αναφέρει τότε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στα Εξάρχεια στο Πρωινό.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, καταλυτικό ρόλο στη νέα γνωριμία, που τείνει να εξελιχθεί στη νέα μεγάλη ιστορία πάθους,, έπαιξε το έντονο ενδιαφέρον που έκρυβε πάντα η Δέσποινα Βανδή για την υποκριτική. Η ανάγκη της, λοιπόν, να ζητήσει επιπλέον συμβουλές από τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη αναφορικά με τις υποκριτικές τεχνικές και τα σχέδια που είχε στο μυαλό της για μεγάλα μιούζικαλ έγιναν η αφορμή για περαιτέρω συζητήσεις στο σπίτι που διατηρούσε ο ηθοποιός στο κέντρο της Αθήνας, αφού η μετακόμιση από τη συζυγική εστία λέγεται ότι συνέπεσε με τη γνωριμία τους.

Οι φήμες για απανωτές συναντήσεις της Δέσποινας στο νέο σπίτι του ηθοποιού στο κέντρο δεν ήταν καπνός χωρίς φωτιά, όσο και αν οι φίλα προσκείμενες στον ηθοποιό πηγές ισχυρίζονταν ότι η τραγουδίστρια επισκεπτόταν τον χώρο του για να συναντήσει τον κολλητό του φίλο.

Στις αρχές του Νοέμβρη, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έκαναν ένα ρομαντικό ταξίδι στην Ρώμη, με την εκπομπή «Love It» να κάνει την αποκάλυψη, δείχνοντας μας για πρώτη φορά φωτογραφίες τους από το αεροδρόμιο.

Το ζευγάρι πέρασε ένα υπέροχο τριήμερο, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα. Εκεί ωστόσο οι τηλεοπτικές κάμερες τους περίμεναν…

 

Το κρυφτό, όμως έλαβε τέλος! Την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης πραγματοποίησαν την πρώτη επίσημη κοινή εμφάνισή τους, βάζοντας οριστικό τέλος στις φήμες.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός βρέθηκαν στη στοά του ιστορικού κτιρίου «Μέγαρο Έβδομης Στέγης» στο κέντρο της Αθήνας για να δώσουν το παρών στα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Τεχνών Εκατό» του Λάκη Λαζόπουλου.

Πλέον δεν κρύβουν ότι είναι ζευγάρι και δεν δίστασαν να παρευρεθούν σε μια εκδήλωση που γνώριζαν ότι θα υπάρξουν φωτογράφοι και κάμερες.

Αμέσως μετά το ερωτευμένο ζευγάρι πήγε για φαγητό στον Πειραιά μαζί με την παρέα του «αφήνοντας» τους υπόλοιπους να μοιραστούν κι άλλες κοινές τους φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν στην προσωπική τους ζωή εξαιτίας των διαζυγίων τους από τους πρώην συζύγους τους, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης βρήκαν ο ένας στον άλλον έναν ιδανικό σύντροφο. 

Οι δυο τους απολαμβάνουν τον έρωτά τους, κάνουν σχέδια για το μέλλον και ζουν μια υπέροχη καθημερινότητα!

Read More

And More