Δέσποινα Βανδή: Βγαίνει από το σπίτι και απολαμβάνει τη γυμναστική της δίπλα στη θάλασσα [video]

Η Δέσποινα Βανδή έχει μπει για τα καλά στους νέους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας, ύστερα από τις αλλαγές που έχει επιφέρει σε αυτή η επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού, και καταβάλλει σημαντική προσπάθεια ώστε να περνά όσο πιο δημιουργικά γίνεται το χρόνο της. Η γνωστή τραγουδίστρια έχει συμπληρώσει 20 ημέρες μέσα στο σπίτι της, όμως δεν πτοείται, αφού έχει την ευκαιρία να απολαύσει την οικογενειακή θαλπωρή και φυσικά να εξασκήσει τις μαγειρικές της ικανότητες.

Η ίδια είναι εξαιρετική μαγείρισσα και δεν σταματά να διευρύνει τις γνώσεις της και να χαρίζει μοναδικές γεύσεις στους αγαπημένους της ανθρώπους. Βέβαια, μετά από τόσο φαγητό απαιτείται και λίγη γυμναστική! Μπορεί τα γυμναστήρια και τα αθλητικά κέντρα να είναι κλειστά, όμως η Δέσποινα Βανδή έχει φέρει το γυμναστήριο σπίτι της και καθημερινά κλέβει λίγο χρόνο και τον αφιερώνει στην εκγύμναση της.

Μετά από αρκετές ημέρες εγκλεισμού, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια αποφάσισε να βγει έξω για τρέξιμο και να προπονηθεί χαζεύοντας την ομορφιά της φύσης. Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και η Δέσποινα Βανδή είναι ενθουσιασμένη που την απολαμβάνει έστω και έτσι.

Δες το βίντεο:

Η Δέσποινα Βανδή απολαμβάνει την ομορφιά της φύσης!

Read More

And More