Δέσποινα Βανδή: Βραδινή έξοδος στο θέατρο με casual chic look! [pics]

Μετά την ολοκλήρωση των παραστάσεων «Το δικό μας σινεμά» στο Θέατρο Άλσος, η Δέσποινα Βανδή ξεκίνησε τα γυρίσματα της ταξιδιωτικής εκπομπής της «My Greece», ενώ παράλληλα προετοιμάζεται για τα live του «X-Factor» που παρουσιάζει στο Open.

Έχοντας μία γεμάτη καθημερινότητα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, η αγαπημένη καλλιτέχνης έχει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, τον οποίο φροντίζει να αφιερώνει στην οικογένειά της, αλλά και στην ίδια, κάνοντας πράγματα που την ευχαριστούν.

Το βράδυ της Κυριακής, λοιπόν, η Δέσποινα αποφάσισε να κάνει μια βραδινή έξοδο στο θέατρο, προκειμένου να χαλαρώσει και να γελάσει με την ψυχή της. Αυτός, λοιπόν, ήταν ο λόγος που επέλεξε να παρακολουθήσει την παράσταση “Η Σκούπα“, η οποία ανεβαίνει στο θέατρο Γκλόρια με το TLIFE να βρίσκεται ανάμεσα στους μεγάλους χορηγούς επικοινωνίας.

Ντυμένη casual, αλλά πάντα chic, και φανερά ευδιάθετη, η Δέσποινα απόλαυσε επί σκηνής τους πρωταγωνιστές και τους καταχειροκρότησε, ενώ στο τέλος τους συνεχάρη από κοντά και έβγαλε μαζί τους αναμνηστικές φωτογραφίες.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More