Δέσποινα Βανδή: Χαλαρές βόλτες στη Γλυφάδα! [pics]

Ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις κάνει η Δέσποινα Βανδή και απολαμβάνει χαλαρές βόλτες και συναντήσεις με φίλους στα νότια προάστια. Λίγο πριν ξεκινήσει την καλοκαιρινή περιοδεία του Mamma Mia σε όλη την Ελλάδα, η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στη Γλυφάδα, έκανε τις βόλτες και τα ψώνια της και συναντήθηκε με αγαπημένα πρόσωπα.

Ο φωτογραφικός φακός την συνάντησε με casual chic εμφάνιση και φυσικά ένα από τα αγαπημένα φορέματα της νέας της συλλογής να απολαμβάνει τον περίπατό της. Μαζί της ήταν ο Μιχάλης Παπαθεοδώρου που διαθέτει γνωστό κατάστημα με οπτικά και είναι φίλος της γνωστής τραγουδίστριας. Μετά τη στάση μάλιστα, στο μαγαζί του, η Δέσποινα συνέχισε τις αγορές της και απόλαυσε τις βόλτες της.

Λίγα λόγια για την περιοδεία του Mamma Mia

Το απολαυστικό μιούζικαλ που έσπασε ταμεία για 2 χρόνια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τώρα σε περιοδεία από την 1η Ιουλίου 2018, σε ανοιχτά θέατρα σε όλη την Ελλάδα, σε μια υπερπαραγωγή από την εταιρεία «Θέαμα Ακροπόλ», με 30μελή θίασο και ζωντανή ορχήστρα, σε σκηνοθεσία-απόδοση κειμένου και στίχων της Θέμιδας Μαρσέλλου.

Η ιστορία ξεκινάει όταν η κόρη της Donna, Sophie αναζητά τον πραγματικό της πατέρα για να τον καλέσει στο γάμο της. Τι θα συμβεί όταν αντί για έναν, ανακαλύψει τρεις υπέροχους μπαμπάδες; Η Donna δεν έχει ιδέα για όλα αυτά και η περιπέτεια αρχίζει!

Η συνέχεια επί σκηνής…!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ:

ΠΡΕΜΙΕΡΑ:

1 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΤΟΠΟΣ ΤΕΧΝΩΝ ΧΩΡΑ – ΥΠΑΤΗ ΛΑΜΙΑΣ

2 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

3 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΠΑΡΚΟ ΑΛΤΙΝΑΛΜΑΖΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

4 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΕΙ, ΣΕΡΡΕΣ

5 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΘΕΑΤΡΟ ΓΑΒΑΛΙΩΤΙΣΣΑΣ, ΕΔΕΣΣΑ

6 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΥΣ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, ΒΕΡΟΙΑ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ:

KΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΘΕΑΤΡΟ «ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ», ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Προσεχώς θα ανακοινωθούν οι επόμενες στάσεις της περιοδείας

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More