Δέσποινα Βανδή: Χορεύει μόνη της στο σαλόνι της! [video]

Ανέκαθεν η Δέσποινα Βανδή ήταν λάτρης του χορού, πράγμα που αποδεικνύεται και από τις εντυπωσιακές χορογραφίες που μας έχει παρουσιάσει καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια διαθέτει αναμφισβήτητα ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της showbiz παρά το γεγονός ότι μπαίνει καθημερινά στην κουζίνα και ετοιμάζει λαχταριστές αλμυρές και γλυκές για την οικογένειά της.

Η ίδια έχει ταλέντο στη μαγειρική και εν μέσω καραντίνας πολλές από τις συνταγές που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της έχουν γίνει viral. Ωστόσο, η Δέσποινα Βανδή φροντίζει πάντα να βρίσκει χρόνο και για τις προπονήσεις της, είτε εντός σπιτιού είτε δίπλα στη θάλασσα μαζί με τον σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη. Αυτή τη φορά, η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να γυμναστεί… χορεύοντας και έτσι φόρεσε ένα σορτσάκι, ένα τοπ και χόρεψε τα αγαπημένα της all time classic κομμάτια.

Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή θέλοντας να παρακινήσει και τους followers της να κάνουν το ίδιο, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο μας δείχνει τις εξαιρετικές χορευτικές της ικανότητες.

Δες το βίντεο:

Η Δέσποινα Βανδή το ‘χει με το χορό!

Read More

And More