Δέσποινα Βανδή: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και κούκλα στις καλοκαιρινές της διακοπές! Φωτογραφία

Ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από υποχρεώσεις και σκοτούρες βιώνει η Δέσποινα Βανδή! Η αγαπημένη τραγουδίστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Πήλιο μαζί με τους φίλους και την οικογένειά της και δεν θέλει με τίποτα να τελειώσουν. Η Δέσποινα φοράει όλη μέρα το μαγιό της, κολυμπάει, διαβάζει βιβλία και περνάει ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και κριτής του J2US είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν σταματά να μοιράζεται στιγμιότυπα από την καλοκαιρινή της απόδραση. Πριν λίγες ώρες, δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία, όπου ποζάρει με τον κολλητό της, πανέμορφη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με την εξής λεζάντα:

“Καλοκαίρι και διακοπές σημαίνει να κάθεται η αλμύρα πάνω στο κορμί και στα μαλλιά, να μη σε νοιάζει τι μέρα είναι, να βρίσκεις τη σωστή παραλία, να μηδενίζει ο χρόνος και να λοξεύει η δύση ανελέητα με τα χρώματα της το νου και την ψυχή σου! Να γίνεσαι παιδί, να γελάς, να παίζεις, να τρέχεις, να τραγουδάς, να κοιτάς τα αστέρια, τη νύχτα και τη γύμνια της! Να είσαι με καλή παρέα… Να λες «έσκασα από το φαγητό» και μετά από λίγο να τρως παγωτό, να λες ότι νυστάζεις στις 22:00 και τελικά να σε ξημερώνουν οι μεταμεσονύχτιες εξομολογήσεις…”

Η Δέσποινα Βανδή ζει ένα υπέροχο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι!

Read More

And More