Δέσποινα Βανδή: Χοροί και τραγούδια για την ονομαστική της εορτή! Το δημόσιο “ευχαριστώ” [pics,vid]

Σήμερα είναι ο Δεκαπενταύγουστος και σχεδόν όλη η Ελλάδα γιορτάζει! Η Δέσποινα Βανδή έχει και εκείνη την ονομαστική της εορτή και την περνάει όσο πιο όμορφα θα μπορούσε, έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της και τους φίλους της, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές της διακοπές! Η αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο Πήλιο, δέχεται ήδη από το βράδυ δεκάδες ευχές από φίλους και θαυμαστές για την γιορτή της, κάτι το οποίο την έχει συγκινήσει στο έπακρο.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μάλιστα, το πάρτι ξεκίνησε με την Δέσποινα και τον κολλητό της Δημήτρη Γαλάνη να ξεκινούν τους ξέφρενους χορούς. Οι δύο φίλοι άρχισαν να χορεύουν και να τραγουδούν το κομμάτι “Τα κορίτσια ξενυχτάνε” και το βίντεο μοιράστηκε η ίδια η τραγουδίστρια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Την επόμενη ημέρα και ανήμερα της γιορτής της, το πρόγραμμα είχε φυσικά παραλία και ατέλειωτες δροσερές βουτιές στη θάλασσα! Η Δέσποινα Βανδή έκανε μια ανάρτηση στα social media για να ευχαριστήσει όλους όσους της ευχήθηκαν για σήμερα: “Σας ευχαριστώ παρα πολύ για τις ευχές που μου στέλνετε από χθες το βράδυ! Να είμαστε καλά παιδιά! Αυτό έχει σημασία πάντα, ποσο μάλλον στις μέρες μας!”

Χρόνια Πολλά Δέσποινα!

Read More

And More