Δεβετζή: “Έχω ζητήσει τα αποτελέσματα από τη μέρα που έφυγα”

Λίγο αφότου έπεσε η αυλαία του Dancing with the stars, η xρυσή Oλυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή, μίλησε στο Tlife για τις εντυπώσεις της από τη διοργάνωση, αλλά και για όσα “επισκίασαν” τον -κατά τα άλλα- λαμπερό διαγωνισμό.

Δεν δίστασε να σχολιάσει τις τρεις γυναίκες που πέρασαν στην τελική τριάδα, αλλά και για τα όσα έχουν ειπωθεί, όλο αυτό το διάστημα, σχετικά με την κόντρα της Ευγενίας Μανωλίδου και της Ματθίλδης Μαγγίρα. “Την Έρρικα την γνώριζα πολλά χρόνια, λόγω του αθλητισμού και ήξερα ότι ασχολιόταν με τον χορό, ότι είχε αυτό το στιλ. Πίστευα ότι στο τέλος θα μείνει η Ματθίλδη και η Ευγενία στον τελικό, γιατί έτσι ακουγόταν στην άρχη. Λόγω της “κόντρας” που υπήρχε από την αρχή, που λέγανε ότι υπήρχε, γιατί η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είχα δει καμία κόντρα μεταξύ τους. Και μιλούσανε και όλα τα παιδιά ήμασταν πολύ καλά. Όταν αποχώρισε η Ευγενία, σκέφτηκα πως δεν θα το πάρει η Ματθίλδη, αλλά η Έρρικα”.

Η αθλήτρια, μιλάει και για τους λόγους για τους οποίους δεν έδωσε το παρόν τόσο στον τελικό του Dancing, όσο και στο πάρτι που διοργάνωσε το κανάλι. ” Δεν πήγα ούτε στο πάρτι ούτε στον τελικό. Μόλις αποχώρισα από το παιχνίδι, επέστρεψα στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής μου και είχα πολλές δουλειές. Δεν προλάβαινα να κάνω πρόβες για τον χορό που έπρεπε να παρουσιάσω στον τελικό. Δεν είχα καθόλου χρόνο. Στο πάρτι σκεφτόμουν να πάω, αλλά είχα μια αδιαθεσία και προτίμησα να μην πάω”.

Όταν ρωτήσαμε την Πηγή Δεβετζή να μας σχολιάσει την απόφαση της Ματθίλδης Μαγγίρα να ζητήσει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, μας αποκάλυψε ότι: “Εγώ τα έχω ζητήσει από την ημέρα που έφυγα και δεν τα έχω πάρει ακόμα!”

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να ζητήσει τα αποτελέσματα, μας τους εξηγεί στη συνέχεια. “Ξέρεις γιατί τα ζήτησα; Γιατί θεωρώ σωστότερο, από την στιγμή που η βαθμολογία των κριτών είναι φανερή, γιατί να μην είναι και η βαθμολογία του κόσμου φανερή; Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην γίνει αυτό. Να σου πω την αλήθεια, δεν περίμενα να φύγω γιατί πολύς κόσμος με σταμάταγε στο δρόμο, μου έλεγε ότι μου έδωσε μέχρι και πέντε ψήφους ο καθένας, και ήταν άγνωστος κόσμος και όχι οι δικοί μου άνθρωποι…”

Η χρυσή ολυμπιονίκης, περιέγραψε και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εκείνη αλλά και άλλοι συμπαίκτες της, όταν ζήτησαν να πληροφορηθούν επίσημα για τα αποτελέσματα. “Πήγα και τα ζήτησα. Μου είπαν να ξαναπάρω, τέλος πάντων, δεν μου τα έδωσε κανείς. Όπως και άλλα παιδιά τα ζητήσανε και δεν τους τα δώσανε. Δεν το θεωρώ σωστό. Γιατί να μην ξέρουμε; Τα μηνύματα πάνε ηλεκτρονικά στην εταιρία και θα έπρεπε να μου δώσουνε ένα χαρτί που να λέει πόσα τηλεφωνήματα είχα εγώ και τόσα η Πατρίτσια. Δεν τα πήρα τα αποτελέσματα και δεν ξέρω το γιατί.”

Παράλληλα, υποστήριξε πως είναι λογικό να υπάρχει αμφιβολία για την διοργάνωση όταν δεν δημοσιοποιούνται τα στοιχεία, και εξέφρασε τους ενδοιασμούς της για το αν θα καταφέρει η Ματθίλδη Μαγγίρα να πάρει στα χέρια της τα αποτελέσματα. “Είδα τις δηλώσεις της σχετικά με τα αποτελέσματα, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει και αν θα τα δώσουν και για ποιο λόγο δεν τα φανερώνουν. Υπάρχει κάτι που πρέπει να μείνει κρυφό; Για να ξέρει και ο κόσμος πως έγινε η διαδικασία”.

Ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά πως πήγε στο παιχνίδι λόγω του φιλανθρωπικού του χαρακτήρα και τόνισε πως κατά την γνώμη της δεν θα έπρεπε να πληρώνεται κανείς στο Dancing. Όσων αφορά το ποσό που δόθηκε στο “Make a wish”, η Πηγή Δεβετζή, είπε τα εξής: “Οι 100,000 ευρώ δεν είναι και λίγα, είναι πολύ καλά χρήματα με αυτή την κρίση που περνάμε, μια χαρά είναι για να βοηθήσουμε τα παιδάκια. Τώρα αν μπορούν να δώσουν κάτι παραπάνω, θα είναι ακόμη καλύτερα. Μακάρι, γιατί και εμείς όλοι συμβάλαμε γι αυτόν τον σκοπό”. Τέλος, υποστηρίζει ότι δεν θα έλεγε “όχι” αν της πρότειναν μια θέση σε κριτική επιτροπή ψυχαγωγικού προγράμματος, αν και δεν θα ήταν καθόλου αυστηρή ως κριτής.

Ρεπορτάζ: Αγγελική Δαρατσανού

Read More

And More