“Dexter”: Ο serial killer που όλοι λατρεύουν επιστρέφει στο ΣΚΑΙ…

Ο όγδοος και τελευταίος κύκλος της βραβευμένης σειράς «Dexter» ξεκινά απόψε στις 00.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η σειρά θα προβάλλεται καθημερινά από Τρίτη έως Παρασκευή στις 00.15.

Στον συναρπαστικό, όγδοο και τελευταίο κύκλο της σειράς θρίλερ «Dexter» όλοι οι ήρωες παλεύουν από τη μια με τις συνέπειες των πράξεών τους και από την άλλη με όλες τις πλευρές της προσωπικότητάς τους, όσο σκοτεινές κι αν είναι αυτές.

Ο Dexter παραμένει αφοσιωμένος πατέρας, καλός αδελφός αλλά και στυγνός δολοφόνος, ενώ η Debra εγκαταλείπει τη δουλειά της στην αστυνομία. Ο Vince Masuka μαθαίνει ότι έχει μια κόρη, ενώ στο δυναμικό της αστυνομίας του Miami έρχεται να προστεθεί μια μυστηριώδης γυναίκα, η οποία ξέρει πολλά για το παρελθόν του Dexter.

Το πρώτο επεισόδιο έχει τίτλο «A Beautiful Day»: Έχουν ήδη περάσει 6 μήνες από τη δολοφονία της La Guerta. Ο Dexter προσπαθεί ακόμη να βρει την ισορροπία του ανάμεσα στους ρόλους του πατέρα, του αδελφού, αλλά και του δολοφόνου. Από την άλλη, η Debra δουλεύει πλέον ως ιδιωτική ντετέκτιβ για ένα ιδιωτικό γραφείο ερευνών, με τον Batista να έχει πάρει τη θέση της στο αστυνομικό τμήμα.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία αναλαμβάνει να εξιχνιάσει το φόνο ενός άνδρα, από τον οποίο είχαν αφαιρεθεί κομμάτια του εγκεφάλου του. Γκεστ σταρ η Charlotte Rampling στο ρόλο της ψυχολόγου Dr. Evelyn Vogel, η οποία καλείται να βοηθήσει στις έρευνες της αστυνομίας.

Παίζουν: Michael C. Hall (Dexter Morgan), Jennifer Carpenter (Debra Morgan), Desmond Harrington (Joey Quinn), C. S. Lee (Vince Masuka), David Zayas (Angel Batista), Aimee Garcia (Jamie Batista), Yvonne Strahovski (Hannah McKay), Charlotte Rampling (Dr. Evelyn Vogel), Bethany Joy Lenz (Cassie Jollenston), Sam Underwood (Zach Hamilton)

Read More

And More