Δεύτερη φορά γιαγιά η Γιάννα Αγγελοπούλου

Γιαγιά για δεύτερη φορά έγινε η Γιάννα Αγγελοπούλου, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso. Τόσο η “σιδηρά κυρία” των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 όσο και ο σύζυγός της, Θεόδωρος Αγγελόπουλος, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η οικογένειά τους αυξήθηκε κατά ένα μέλος, αφού πριν από λίγες μέρες 29χρονος γιος του ζευγαριού, Παναγιώτης, και η αγαπημένη του, Έλλη Παπαδιαμάντη, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το ζευγάρι γνωρίζεται από την εποχή που φοιτούσαν και οι δύο στο Αμερικάνικο Κολλέγιο.

Η όμορφη Έλλη έχει σπουδάσει Νομική, αλλά την κέρδισε τελικά το κλασικό τραγούδι. Η ίδια και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είναι low profile και ουδέποτε απασχόλησαν τις κοσμικές στήλες. Αντίθετα, προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή προστατευμένη από τη δημοσιότητα.

Να θυμίσουμε ότι και το πρώτο εγγόνι της Γιάννας Αγγελοπούλου είναι κοριτσάκι. Πρόκειται για τη μικρή Ελιάννα, τέκνο της Καρολίνας Παρθένη, (κόρη της Γιάννας από τον πρώτο της γάμο με τον Γιώργο Παρθένη) και του Βασίλη Αμβροσίου, η οποία ήρθε στον κόσμο τον Δεκέμβριο του 2014.

Read More

And More