Δεύτερη γυναίκα πέθανε από μηνιγγίτιδα - Θρίλερ με τη φοιτήτρια στο Βόλο

Δεύτερη γυναίκα πέθανε από μηνιγγίτιδα – Θρίλερ με τη φοιτήτρια στο Βόλο | tlife.gr

Μετά την 20χρονη από τον Βόλο, μία 33χρονη από τη Θεσσαλονίκη πέθανε από μηνιγγίτιδα…

Η άτυχη γυναίκα πέθανε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου (08-01-2011) μέσα στο ασθενοφόρο, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου στο Νοσοκομείο Ειδικών Παθήσεων.

Όπως ανέφερε ο γενικός διευθυντής του Παπαγεωργίου, Γεώργιος Χριστόπουλος, η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Παπαγεωργίου, το οποίο εφημέρευε , και αφού έγινε η πρώτη εκτίμηση ότι πρόκειται για μικροβιακή μηνιγγίτιδα διακομίστηκε στο αρμόδιο Νοσοκομείο Ειδικών Παθήσεων .

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Ειδικών Παθήσεων Πέτρος Σερίδης ανέφερε ότι η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε στο ασθενοφόρο και ότι ήδη έχει σταλεί προς καλλιέργεια δείγμα προκειμένου να διαγνωστεί το είδος της μηνιγγίτιδας. Να σημειωθεί ότι η άτυχη γυναίκα εργαζόταν σε ιδιωτική μαιευτική κλινική , στην οποία δεν έχει σημειωθεί κρούσμα μηνιγγίτιδας ενώ προληπτικά έχουν ληφθεί μέτρα.

Απρόσμενη τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου της 20χρονης, μετά το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης…

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Λάρισας, που διενήργησε την νεκροψία-νεκροτομή, δεν εντοπίστηκαν ευρήματα που να παραπέμπουν σε μηνιγγίτιδα. Κατόπιν αυτού ελήφθησαν δείγματα για περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο, τα αποτελέσματα του οποίου θα γίνουν γνωστά στο μέλλον.

Η άτυχη 20χρονη είχε μεταφερθεί εσπευσμένα από τους γονείς της την περασμένη Παρασκευή (07-01-2011) στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου και εξέπνευσε, με υψηλό πυρετό και πονοκέφαλο. Ο θάνατός της, δημιούργησε υπόνοιες ότι θα μπορούσε να οφείλεται σε μηνιγγίτιδα. Αυτό πίστευαν και οι τραγικοί γονείς της 20χρονης, που έμαθαν για τον θάνατο του παιδιού τους, από τους γιατρούς του νοσοκομείου.

READ more