Δεύτερο παιδί περιμένει η Eva Herzigova!

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Για δεύτερη φορά φαίνεται πως χτυπά την πόρτα της Eva Herzigova ο πελαργός. Το γνωστό μοντέλο ανακοίνωσε πως βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι πολύ χαρούμενο.

Η Eva και ο αγαπημένος της σύντροφος Gregorio Marsiaj, μετρούν ήδη εννιά χρόνια σχέσης και περιμένουν με αγωνία το δεύτερο παιδάκι τους. Μάλιστα, και οι δυο τους είναι πολύ ενθουσιασμένοι και χαίρονται που ο 3χρονος γιος τους, ο George ετοιμάζεται ν’ αποκτήσει αδελφάκι.
Σύμφωνα με δημοσιέυματα, το supermodel αποκάλυψε πως είναι έγκυος, όταν πήγε να αγοράσει παιδικά ρούχα από μία μπουτίκ στο Λονδίνου. Η ίδια φαίνεται να διασκεδάζει και να νιώθει πολύ ελκυστική ακόμη και στην ιδέα ότι θα φουσκώσει η κοιλίτσα της. Σ’ αυτό βέβαια, την έχει βοηθήσει πολύ και ο σύντροφός της “Έχω μία υπέροχη σχέση, οφείλω να το παραδεχτώ. Όταν ήμουν έγκυος, εκείνος μου έλεγε συνέχεια “ουάου!”. Δεν μπορούσε να με χορτάσει”, λέει το διάσημο μοντέλο.
Ακόμη, η Eva Herzikova είναι από τις πιο τολμηρές μαμάδες και δεν είχε διστάσει να φωτογραφηθεί γυμνή για το περιοδικό “Vanity Fair” το Φεβρουάριο του 2007, όταν ήταν έγκυος στον γιο της. Η Eva είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες που φωτογραφήθηκε κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της, δείχνοντας την πιο σέξυ και θηλυκή πλευρά της.
.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164