Δεύτερο βράδυ επεισοδίων στον Αγιο Παντελεήμονα – Έσπασαν σπίτια μεταναστών

Νωρίς το βράδυ στην περιοχή έγιναν και πάλι επεισόδια και άγνωστoi έκαναν κομμάτια τα τζάμια σε εισόδους πολυκατοικιών και σε σπίτια μεταναστών.

Κάποιος ένοικος μιας πολυκατοικίας πέταξε από το μπαλκόνι ένα αβγό κι ένα μπουκάλι με αποτέλεσμα οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι να προσπαθούν να “μπουκάρουν” στην πολυκατοικία αλλά ομάδες ΥΜΕΤ τους απώθησαν.

Οι κάτοικοι για ακόμη μία φορά συγκεντρώθηκαν στην οδό Αγίου Μελετίου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την εγκληματικότητα που έχει κάνει τη ζωή τους και την καθημερινότητά τους αφόρητη.

Οι κάτοικοι ανάμεσά τους και κάποια μέλη της Χρυσής Αυγής φώναζαν συνθήματα όπως “Ή ταν ή επι τας”.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγα μέτρα παραπέρα και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Λεμεσού είχαν συγκεντρωθεί και άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Μάλιστα συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν σε δημοσιογραφο του ΣΚΑΪ που ήταν εκεί για να καλύψει τη συγκέντρωση. Τον χτύπησαν και του απέσπασαν τη δημοσιογραφική του ταυτότητα.

Η καταστάση στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα παραμένει έκρυθμη με τις αιματηρές επιθέσεις να διαδέχονται η μία την άλλη και τους κατοίκους της περιοχής να είναι αγανακτισμένοι και ανήσυχοι αφού πλέον δεν αισθάνονται ασφαλείς ούτε μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Στο ήδη τεταμμένο κλίμα ήρθε να προστεθεί και η επίθεση με μαχαίρι σ’ έναν κουρέα της περιοχής καθώς επίσης και ο χθεσινός τραυματισμός με μαχαίρι ενός μετανάστη.

Στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα “μυρίζει μπαρούτι” συνεχώς τις τελευταίες ημέρες και επικρατεί έντονη ανησυχία σχετικά με το ποια θα είναι η έκβαση όλης αυτής της κατάστασης

Δες όλο το ρεπορτάζ του NewsIt με βίντεο και φωτογραφίες

Read More

And More