“Δια Ταύτα” απόψε και… “το λίθο μπαλέτο”!

«Το λίθο… μπαλέτο»! Αυτός είναι ο τίτλος του αποψινού ολοκαίνουργιου επεισοδίου του Δια Ταύτα στον Alpha. Ενα επεισόδιο το οποίο υπόσχεται να μας προσφέρει μεγάλες δόσεις γέλιου!

Ο εξωτικός χορός της Ρωσίδας χορεύτριας Σβετλάνας, πρώην μπαλαρίνας των Μπολσόι, προκαλεί δονήσεις. Όχι όμως δονήσεις πάθους αλλά σεισμικές γιατί ζυγίζει όσο όλο το ένδοξο μπαλέτο μαζί. Η Σβετλάνα είναι τώρα παντρεμένη με τον Σταύρο και κατοικούν σε ένα ετοιμόρροπο νεοκλασσικό. Στον κάτω όροφο μένει η Νάνσυ, τρανσέξουαλ και άσπονδη εχθρός της Ρωσίδας.

Η Σβετλάνα χορεύει, ο σοβάς ξεκολλάει απ’ το ταβάνι του κάτω ορόφου και πέφτει στο κεφάλι του Άραβα πελάτη της Νάνσυς προκαλώντας του αμνησία. Στο δικαστήριο ο καθένας αναλύει το δράμα του: Η Ρωσίδα διατείνεται ότι “κάπως πρέπει να χορέψει”, η τρανς ότι “κάποιος πρέπει να πληρώσει ” και ο Άραβας ότι “κάπου έπρεπε να βρίσκεται …..αλλά δεν θυμάται που”!

Σενάριο: Μαρία Γεωργιάδου, Πάνος Έξαρχος
Σκηνοθέτης: Δημήτρης Σταματόπουλος

Πρωταγωνιστούν: Λάκης Λαζόπουλος, Ελένη Καστάνη, Τάκης Ζαχαράτος, Ησαΐας Ματιάμπα, Γιώργος Ψυχογιός, Δημοσθένης Φίλιππας. Στο ρόλο της παρουσιάστριας η Λίνα Πρίντζου

Read More

And More