Διαδικτυακή συναυλία από την Φωτεινή Δάρρα και τον σύζυγό της την Κυριακή του Πάσχα! Όλες οι λεπτομέριες

Η Φωτεινή Δάρρα δίνει μια διαφορετική διαδικτυακή συναυλία αυτή την Κυριακή του Πάσχα, με έναν ξεχωριστό κοινωνικό σκοπό, συνεχίζοντας τις συναυλιακές βραδιές  για καλό σκοπό που μοιράστηκε με τον κόσμο τις δύο προηγούμενες Κυριακές για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού των Νοσοκομείων της Καστοριάς και της Κοζάνης. Μαζί της στο πιάνο ο εξαιρετικός Γιώργος Παπαχριστούδης.

Η συναυλία θα εκπέμψει από το θέατρο «Μικρό Παλλάς» κεκλεισμένων των θυρών, σε απευθείας μετάδοση από την επίσημη σελίδα της Φωτεινής Δάρρα στο Facebook https://www.facebook.com/foteinidarra/ στέλνοντας ελπιδοφόρο μήνυμα πως σύντομα οι θεατρικοί  χώροι θα ανοίξουν και θα πλημμυρίσουν πάλι από κόσμο, όταν όλα περάσουν!

Στόχος της Πασχαλινής συναυλίας είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την σίτιση και φροντίδα υγείας σε άστεγους, άνεργους και άπορους συμπολίτες μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες διαβίωσης. Αυτούς τους ανθρώπους φροντίζει το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.).

«Αυτή τη γιορτινή μέρα εύχομαι η αγάπη και η αισιοδοξία να απαλύνουν τη στενοχώρια που νιώθουμε φέτος που δεν μπορούμε να γιορτάσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους και τους φίλους μας. Όμως έχουμε σκεφτεί πως αυτό που για εμάς είναι λυπηρό, για κάποιους είναι αδύνατο; Αυτό που για εμάς είναι προσωρινή αλλά αναγκαία κατάσταση(το να μείνουμε στο σπίτι) για κάποιους συνανθρώπους μας είναι μόνιμη – μάλιστα για πολλούς δεν υπάρχει καν η στέγη, για να ακολουθήσουν τις οδηγίες προφύλαξης… «Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν μονάχοι” όπως λέει και το τραγούδι του αξέχαστου Γιάννη Σπανού και  μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτούς!  Την Κυριακή του Πάσχα, θα τραγουδήσουμε μαζί για να συνεισφέρουμε ό, τι μπορεί ο καθένας από εμάς στους ανθρώπους που στερούνται ακόμα και τα βασικά αγαθά. Για να αποκτήσουν την απαραίτητη ιατροφαρμακευτική φροντίδα» λέει η Φωτεινή Δάρρα.

Με την επιμέλεια του Κ.Υ.Α.Δ.Α. και δεδομένη, ήδη, τη χορηγική υποστήριξη της INTERAMERICAN, που είναι κοντά στον Δήμο για τις κοινωνικές δομές του και τις υπηρεσίες υγείας που παρέχει, η συναυλία εκπέμπει από το θέατρο «Μικρό Παλλάς», κεκλεισμένων των θυρών. Τον χώρο προσφέρουν τα «Αθηναϊκά Θέατρα» αφιλοκερδώς.

Ραντεβού, λοιπόν, την Κυριακή του Πάσχα στις 21:00 από την επίσημη σελίδα της Φωτεινής Δάρρα στο Facebook https://www.facebook.com/foteinidarra/ για να γιορτάσουμε μαζί την Ανάσταση και να ευχηθούμε καλύτερες μέρες σε όλους.

Read More

And More