Διαγωνισμός Dress2Impress! Κέρδισε ένα ζευγάρι γόβες Ioannis Giamouridis…

Κορίτσια, ο λατρεμένος Ιωάννης Γιαμουρίδης, ένας από τους λίγους σχεδιαστές υποδημάτων στη χώρα μας, σας χαρίζει ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα με την υπογραφή του!!!

Το ξέρεις φυσικά ότι δημιουργίες του φοράνε πολλές αγαπημένες μας celebrities. Και θα ξέρεις επίσης ότι τα αντικείμενα του πόθου μας είναι χειροποίητα. Το χριστουγεννιάτικο TLIFE λοιπόν σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις φέτος ένα μοναδικό δώρο.

Ο Ιωάννης Γιαμουρίδης είναι ένας δημιουργός με μεράκι, έμπνευση και διάθεση να “διακοσμεί” τα άκρα μας με τον πιο καυτό τρόπο. Σχέδια ιδιαίτερα, με έντονα edgy και sexy χαρακτηριστικά… στοιχεία που κάθε γυναίκα επιθυμεί.

“Η μόδα είναι μια μορφή ελεύθερης έκφρασης και ομιλίας. Μέσα από αυτή μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματα σου, να λάμψεις, να γοητεύσεις και πάνω από όλα να είσαι ο εαυτός σου. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά να εξελίσσει τη μόδα και να προσφέρει μικρά έργα τέχνης στα πόδια των γυναικών! Σε μία εποχή που η μόδα είναι πολυτέλεια η γυναίκα αγοράζει αυτά που κάνουν την καρδιά της να χτυπά πιο δυνατά! Για αυτό λοιπόν …DRESS 2 IMPRESS!”

ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΟΘΟΥ ΣΟΥ…
…δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής και να μπεις στην κλήρωση. Η τυχερή θα επιλέξει ένα από τα ζευγάρια που βλέπεις στις φωτογραφίες έπειτα από συνεννόηση με τον σχεδιαστή για τη διαθεσιμότητα σε νούμερα.

Κάνε “κλικ” εδώ για να δεις το χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα του TLIFE

Read More

And More