Διαγωνισμός: Persil Absolute Black & Schwarzkopf Professional ενώνουν τις δυνάμεις τους

Το Persil Absolute Black, ο ειδικός στη φροντίδα των ρούχων, συναντά τη Schwarzkopf Professional, τον ειδικό στην περιποίηση των μαλλιών, και προσφέρουν μία ολοκληρωμένη πρόταση φροντίδας για όλες εσάς μέσα από έναν “Absolute Care” διαγωνισμό.

Μπείτε στο persilstyle.gr , αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη διακοσμώντας το δικό σας absolute black T-shirt και μπείτε αυτόματα στην κλήρωση για 500 δώρα απόλυτης φροντίδας και περιποίησης από το Persil Absolute Black και τη Schwarzkopf Professional. 60 μεγάλες τυχερές που θα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό θα έχουν δωρεάν Persil Absolute Black ή τη βαφή τους δωρεάν στο κομμωτήριο με επαγγελματικά προϊόντα Schwarzkopf Professional μέχρι και για 1 χρόνο, ενώ 440 ακόμη τυχερές θα κερδίσουν ύστερα από κλήρωση σετ επαγγελματικής περιποίησης & styling Schwarzkopf Professional, επαγγελματικά σίδερα ισιώματος καθώς και σετ ολοκληρωμένης φροντίδας ρούχων Persil.

Τα ευαίσθητα υφάσματα για να διατηρήσουν το χρώμα τους λαμπερό και αναλλοίωτο χρειάζονται ειδική φροντίδα. Το ίδιο ισχύει και για τα μαλλιά, τα οποία προκειμένου να παραμείνουν λαμπερά και πλούσια χρειάζονται ειδική περιποίηση. Για το λόγο αυτό Persil Absolute Black και Schwarzkopf Professional, οι δύο ειδικοί στη φροντίδα των ρούχων και των μαλλιών αντίστοιχα, ενώνουν τις δυνάμεις τους και φροντίζουν ώστε όλες να είστε περιποιημένες από τα μαλλιά ως τα ρούχα … δωρεάν μέχρι και για έναν ολόκληρο χρόνο!

Πάρε κι εσύ μέρος στο διαγωνισμό που… φροντίζει το στυλ σου για να κερδίσεις ένα από τα πολλά και μοναδικά δώρα!

Γιατί όταν αγαπάς και φροντίζεις τα ρούχα σου, αγαπάς και φροντίζεις εσένα!

Read More

And More