Διαγωνισμός Star Hellas – Miss Hellas 2018: Τα είκοσι κορίτσια που πέρασαν στην επόμενη φάση [pic]

Μπορεί να μην προβάλλονται πλέον από την τηλεόραση, αλλά ο θεσμός των καλλιστείων είναι ακόμη εδώ και μάλιστα, πρόσφατα, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 1ος προκριματικός για τον φετινό Διαγωνισμό ομορφιάς Star Hellas – Miss Hellas 2018, όπου 20 τυχερά κορίτσια πέρασαν στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού.

Η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, σε μία κλειστή εκδήλωση οπού οι υποψήφιες που παρευρέθηκαν ήταν κατόπιν ειδικής επιλογής και ατομικής πρόσκλησης μέσα από τις εκατοντάδες συμμέτοχες.

Στην κριτική επιτροπή ήταν ο φωτογράφος Γιώργος Μεστούσης, ο επιχειρηματίας Πάνος Ζήνας, η χορογράφος Γκαλένα Βελίκοβα, ο art director Αντώνης Σπάθας, η Μάρθα Παππά εκπροσωπώντας τον κ. Πρεβελάκη και ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Νίκος Βόγλης.

Ο 2ος προκριματικός και η τελική επιλογή των φιναλίστ θα γίνει την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου.

Η βράδια του τελικού είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018, σε ζωντανή πανελλαδική αναμετάδοση από το Μακεδονία TV, σε ένα φαντασμαγορικό show στο “Gazi Live” με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα , αντάξιο της φήμης και του κύρους του θεσμού.

Read More

And More