Διαγωνιζόμενος του My Style Rocks αποκάλυψε ότι μπαίνει στις “8 λέξεις”

Ο Σπύρος Νικολαϊδξης αν και διαθέτει μια μακρά πορεία στο χώρο του μόντείνγκ έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο My Style Rocks καταφέρνοντας να κεντρίσει πάνω του το ενδιαφέρον του γυναικείου κοινού.

Ο ίδιος πριν την καραντίνα μοίραζε τη ζωή του μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής ωστόσο μέχρι να μπορέσει και πάλι να ταξιδέψει στο εξωτερικό βρίσκεται στη χώρα μας όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Τώρα που το My Style Rocks έριξε αυλαία, ο Σπύρος Νικολαϊδης βρήκε ήδη την επόμενη δουλειά του στο χώρο της τηλεόρασης.

Αυτή τη φορά πρόκειται να τον δούμε σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο, που δεν έχει καμία σχέση με τη μόδα και το μόντελινγκ. Όπως ο ίδιος αποκάλυψε μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πρόκειται να κάνει την είσοδό του στην επιτυχημένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου “8 λέξεις”.

“8 λέξεις λοιπόν… ένα νέο ταξίδι για μένα μόλις ξεκίνησε! Είμαι τόσο συγκινημένος που ειλικρινά δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο χαρούμενος είμαι!! Τα μεγαλύτερα κατορθώματα ήταν κάποτε όνειρα. Και για μένα αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα μου από μικρό παιδί.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την αγάπη σας και ιδιαίτερα τους @georgiou82 , @koulisnikolaou και Βάνα Δημητρίου για την ευκαιρία αυτή αλλά και που από τη πρώτη στιγμή με όλη την @make_it_productions με αγκάλιασαν με το τρόπο τους και με έκαναν να νιώσω μέρος της οικογένειας τους” έγραψε στην ανάρτησή του ο Σπύρος Νικολαϊδης δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς.

Read More

And More