Διαλέξτε απόψε το αγαπημένο σας ταλέντο !

Διαλέξτε απόψε το αγαπημένο σας ταλέντο ! | tlife.gr
Εντυπωσίασε. Προκάλεσε πάθη. Συζητήθηκε. Χτύπησε «κόκκινο» στους πίνακες τηλεθέασης. Μας απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η Ελλάδα έχει ταλέντο. Και τώρα φτάνει στο μεγάλο του φινάλε.
Ο μεγάλος τελικός του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», είναι γεγονός! Αφού απολαύσαμε δεκάδες shows που ομολογουμένως ξεπέρασαν τη φαντασία μας, πλησιάζει η στιγμή που θα μάθουμε ποιο από τα ταλέντα της Ελλάδας είναι ο μεγάλος νικητής.
Απόψε στις 9.00, ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχεται ξανά πάνω στη σκηνή τους 14 performers που κατάφεραν να φτάσουν ως εδώ. Η κριτική επιτροπή, Ηλίας Ψινάκης, Βαγγέλης Περρής και Ευγενία Μανωλίδου, αλλά και το κοινό επέλεξαν τους καλύτερους. Είναι όλοι τους ξεχωριστοί. Κι έχουν ήδη ξεκινήσει την εντατική τους προετοιμασία για την τελευταία και σπουδαιότερη εμφάνισή τους. Θα τα δώσουν όλα, για να μας προσφέρουν ένα πραγματικό μοναδικό θέαμα και να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.
Ακόμη, καλεσμένοι στο πλατό του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» απόψε θα είναι γνωστά ονόματα του ΑΝΤ1, αλλά και οι νικητές του POLAND’S GOT TALENT, που θα μας παρουσιάσουν τα εντυπωσιακά ακροβατικά τους!
Τα 14 ταλέντα που θα λάβουν μέρος στον σημερινό μεγάλο τελικό είναι οι:
1. ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΩΡΑΙΤΗ – ΧΟΡΟΣ
2. ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΑΣ – ΟΡΧΗΣΤΡΑ
3. ALEXANDERVASILIOU – ΜΑΓΙΚΑ / ΤΡΑΓΟΥΔΙ
4. ANGELS – TAE KWON DO
5. ARKO – ΜΑΓΟΙ
6. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΜΠΟΡΗΣ – ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ
7. ΟΝΑΝΑ – ΤΡΑΓΟΥΔΙ
8. ΛΟΥΚΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ – SPEED PAINTING
9. DEAD PREZZ JUNIOR – BREAKDANCE
10. ΟΙ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΙ – ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ SHOW
11. IMMORTAL SIRIUS – ΧΟΡΟΣ ORIENTAL
12. ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΣ – ΤΡΑΓΟΥΔΙ
13. DIMI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΛΗΠΕΙ) – ΧΟΡΟΣ
14. ACROBAROUF – ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ
Η κριτική επιτροπή θα σχολιάσει το θέαμα με τον ιδιαίτερο τρόπο της, όμως , αυτή τη φορά μοναδικοί κριτές ουσιαστικά θα είστε εσείς , οι τηλεθεατές. Αφού εσείς θα αποφασίσετε για το ποιος από τους υποψήφιους είναι το μεγαλύτερο ταλέντο. Η ψηφοφορία ξεκίνησε την τελευταία Παρασκευή του Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι αργά σήμερα το βράδυ, οπότε προλαβαίνετε ακόμα να ψηφίσετε το αγαπημένο σας ταλέντο !

READ more