Διάψευση της Heaven: Δεν μπήκε στο νοσοκομείο ο Α. Ρέμος

Φήμες ήθελαν τον Αντώνη Ρέμο να νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο “Υγεία” πριν από λίγες μέρες. Σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού ο γνωστός τραγουδιστής παρουσίασε συμπτώματα πανικού και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η δισκογραφική εταιρεία του Αντώνη η Heaven, διέψευσε με ανακοίνωσή της το δημοσίευμα λέγοντας ότι “ο Αντώνης Ρέμος χαίρει άκρας υγείας” .

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού, ο Αντώνης βρισκόταν μαζί με τον κολλητό του Κώστα Πηλαδάκη, όταν τον έπιασε κρίση πανικού και δυσφορία. Ο φίλος του τον συνόδευσε αμέσως στο νοσοκομείο “Υγεία”, γύρω στις 10 το βράδυ. Οι δυο τους δεν μπήκαν από την κεντρική είσοδο, αλλά από άλλη που ήταν στο πίσω μέρος, προκειμένου να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα και τη δημοσιότητα.

Ωστόσο, με επίσημη ανακοίνωσή της, η δισκογραφική εταιρεία του καλλιτέχνη διέυψευσε της φήμες που τον ήθελαν να εισέρχεται “εσπευσμένα” στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση της Heaven:

Η Heaven διαψεύδει κατηγορηματικά το δημοσίευμα του εβδομαδιαίου περιοδικού περί κλονισμού της υγείας του Αντώνη Ρέμου με τίτλο “Εσπευσμένα στο Υγεία ο Ρέμος”. Ο Αντώνης Ρέμος χαίρει άκρας υγείας και επιφυλάσσεται έναντι παντός νομίμου δικαιώματός του.

Read More

And More