Τους έκλεψε και μετά τους έκανε μήνυση! Αποτέλεσμα; Δικαιώθηκε!

Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Η απίστευτη αυτή ιστορία συνέβη στην Πάτρα. Ένας νεαρός είχε βάλει στο μάτι μία εταιρεία και έναν τοπικό τηλεοπτικό σταθμό,αφού τους διέρρηξε τρεις φορές. Στην τελευταία του ”επίσκεψη” έφυγε με το φορτηγάκι της εταιρείας,το οποίο μετά πέταξε σε γκρεμό. Η δράση του όμως καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και ο τηλεοπτικός σταθμός έπαιξε το video αυτό στον ”αέρα” με αποτέλεσμα κάποιοι να τον αναγνωρίσουν και να διευκολύνουν την σύλληψη του.

Να όμως που αυτή τους η κίνηση τους γύρισε μπούμερανγκ. Ο ανεκδιήγητος νεαρός μπορεί να μην ακολουθεί το νόμο αλλά φαίνεται πως γνωρίζει πολύ καλά τη νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων. Έτσι λοιπόν υπέβαλε μήνυση στα θύματά του για παραβίαση προσωπικών δεδομένων καθώς στο βίντεο φαινόταν το πρόσωπό του και έγινε ρεζίλι.

Έτσι δικαιώθηκε σε πρώτο βαθμό από το ποινικό δικαστήριο, αφού τα θύματά του καταδικάστηκαν σε οκτώ μήνες φυλάκιση. Κι αυτός βέβαια με τη σειρά του συνελήφθη αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποφυλακιστεί πλούσιος καθώς ζητά αποζημίωση ύψους 1.200.000 ευρώ ,αφήνοντας τα θύματα του εμβρόντητα να αναρωτιούνται πώς θα πληρώσουν τον κλέφτη τους.

Read More

And More