Διάσημες Ελληνίδες σε γιορτινό event ομορφιάς στο κέντρο της Αθήνας! Φωτογραφίες

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, γνωστός ελβετικός οίκος καλλυντικών εγκαινίασε το νέο εντυπωσιακό corner του στο ισόγειο του πολυκαταστήματος που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.

Από την κεντρική είσοδο του πολυκαταστήματος, οι καλεσμένοι μυήθηκαν στη φιλοσοφία και την αρμονία της γνωστής εταιρίας, συναντώντας μία μπαλαρίνα βγαλμένη από το κλασικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι του Καρυοθραύστη, η οποία χόρευε κομψά στο blue carpet που οδηγούσε στον εντυπωσιακό νέο χώρο του ελβετικού οίκου.

Εκεί, οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες Duo Violins μάγεψαν τους καλεσμένους, με την ξεχωριστή ερμηνεία τους μέσα από γνωστές διασκευές, ντύνοντας μουσικά την εκδήλωση, δημιουργώντας γιορτινή ατμόσφαιρα.

Την εορταστική διάθεση των καλεσμένων ενίσχυσαν οι γεύσεις Υψηλής Γαστρονομίας που επιμελήθηκε ο βραβευμένος chef Αλέξανδρος Τσιοτίνης με έμπνευση από το χαβιάρι, ενώ τις γλυκές δημιουργίες επιμελήθηκε ο Chef Patissier Στέλιος Παρλιάρος.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε πολλά πρόσωπα από τον χώρο της showbiz, που μας χάρισαν το πιο λαμπερό τους χαμόγελο. Μεταξύ άλλων, εκεί ήταν η Χριστίνα Μπόμπα, η Έλλη Κοκκίνου, η Μαριέττα Χρουσαλά και η Κατερίνα Παπουτσάκη, που ξεχώρισαν με τα look τους και μαγνήτισαν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Δες παρακάτω ποιους celebrities εντοπίσαμε:

Χριστίνα Μπόμπα

Έλλη Κοκκίνου, Μαριέττα Χρουσαλά

Κατερίνα Παπουτσάκη

Έλενα Παπαβασιλείου

Έβελυν Καζαντζόγλου

Έμη Λιβανίου

Υβόννη Ντόστα, Άννα Πρέλεβιτς

Γιάννα Τερζή

Ανθή Σαλαγκούδη

Βασιλική Τσεκούρα

Ελένη Βαΐτσου

Τζένη Θεωνά, Ευγενία Δημητροπούλου

Κάλια Ελευθερίου, Έλενα Γαλύφα, Ευθύμης Ζησάκης, Ράνια Θρασκιά

Κατερίνα Ευαγγελινού

Λίλα Κουντουριώτη

Δημήτρης Αργυρόπουλος, Χριστιάνα Μοίρα

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More