Διάσημες παρουσίες και fashion εμφανίσεις στην πρεμιέρα της ταινίας «Η συμμορία των 8»

Διάσημες παρουσίες και fashion εμφανίσεις στην πρεμιέρα της ταινίας «Η συμμορία των 8» | tlife.gr

Με αέρα μόδας η χθεσινή προβολή της ταινίας Ocean’s 8 «Η συμμορία των 8» στην Αίγλη του Ζαππείου. Η ταινία για την πιο εμπνευσμένη ληστεία της χρονιάς στο Met Gala, μια εκδήλωση αφιερωμένη στη μόδα, κυκλοφορεί πλέον στους κινηματογράφους και η ελληνική προβολή της τα είχε όλα: επίσημους καλεσμένους, χιούμορ, αλλά και μόδα δια χειρός Βασίλη Ζούλια!

Ο αγαπημένος Έλληνας σχεδιαστής δημιούργησε ένα ξεχωριστό fashion event με αφορμή την προβολή της ταινίας, ντύνοντας επώνυμα μοντέλα, με μερικές από τις πιο ξεχωριστές δημιουργίες τους, μεταφέροντάς μας στο κλίμα του… Met Gala.

Το «παρών» στην βραδιά έδωσαν οι : Εβελίνα Παπαντωνίου, η Ευγενία Μανωλίδου, η Υρώ Λούπη με τον Σωτήρη Καλυβάτση, η Ιωάννα πηλιχού με τον Μάκη Τσούφη, ο Γιώργος Σατσίδης, η φωτογράφος Calliope και πολλοί ακόμη.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Πάνε πέντε χρόνια, οκτώ μήνες και 12 ημέρες … Τόσο πήρε στην Ντέμπι Όσεαν (Σάντρα Μπούλοκ) να σχεδιάσει τη μεγαλύτερη ληστεία της ζωής της. Ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται: μια ομάδα από τις καλύτερες, ξεκινώντας από την παρτενέρ της στο έγκλημα, Λου Μίλερ (Κέιτ Μπλάνσετ). Μαζί, προσλαμβάνουν και τις υπόλοιπες «ειδικούς»: την κοσμηματοπώλη Αμίτα (Κάλινγκ), την πορτοφολού Κοστάνς (Ακουαφίνα), την εξπέρ στις διαρρήξεις Τάμι (Πόλσον), τη χάκερ Νάιν Μπολ (Ριάνα) και τη σχεδιάστρια μόδας Ρόουζ (Μπόναμ Κάρτερ).

Ο στόχος είναι $150 εκατομμύρια δολάρια σε διαμάντια – διαμάντια που θα βρίσκονται στο λαιμό της παγκοσμίου φήμης ηθοποιού Ντάφνε Κλούγκερ (Χαθαγουέι), η οποία θα παρουσιάζει την εκδήλωση της χρονιάς, το Met Gala. Το σχέδιο δεν μπάζει από πουθενά. Όμως όλα πρέπει να τρέξουν ρολόι, αν η συμμορία θέλει να πετύχει το στόχο της και να τη βγάλει καθαρή.

Δες φωτογραφίες:

Εβελίνα Παπαντωνίου

Ευγενία Μανωλίδου, Joseph Samaan

Ιωάννα Πηλιχού, Μάκης Τσούφης

Γιώργος Σατσίδης

Αλέξης Γεωργούλης, Νίκος Μεταξωτός

Σωτήρης Καλυβάτσης

Ρένος Χαραλαμπίδης

Άγη Καραγιάννη, Majd Samaan, Ιωάννα Σακελλαρίου

Η φωτογράφος Calliope

Σωτήρης Καλυβάτσης, Αλέξης Γεωργούλης, Ρένος Χαραλαμπίδης

Ρένος Χαραλαμπίδης, Σωτήρης Καλυβάτσης, Ηρώ Λούπη

Φωτογραφίες: NDP

READ more