Διάσημες παρουσίες σε γνωστό στέκι στα βόρεια προάστια! [pics]

Οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz άφησαν για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και βγήκαν να διασκεδάσουν στο J cocktail restaurant στην Κηφισιά. Οι Έλληνες celebrities ήπιαν τα cocktails τους και δοκίμασαν γευστικά πιάτα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του γνωστού pr manager, Νεκτάριου Σκαμνάκη.

Ανάμεσα στους διάσημους Έλληνες που έδωσαν το παρών ήταν η Κόνι Μεταξά, η Κατερίνα Δαλάκα, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, η Στέλλα Μιζεράκη και ο Πάνος Ζαρλάς, η Ελίνα Κέφη, ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο Κώστας Καραφώτης κ.α. Οι celebrities μάλιστα πόζαραν στον φωτογραφικό φακό αλλά μίλησαν στις κάμερες, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Η Κόνι Μεταξά αποκάλυψε πως πήγε στο Μιλάνο για το Fashion Week, αλλά δεν κατάφερε… να μπει μέσα να το παρακολουθήσει. «Είχα πάει στο Μιλάνο στο Fashion Week – η δική μου version του Fashion Week, πώς να πας χωρίς να είσαι προετοιμασμένος. Πήγα πρώτη φορά. Την πρώτη φορά που πας ούτε εταιρείες έχεις, ούτε προσκλήσεις έχεις, πας εκεί να δεις τι γίνεται. Εγώ δεν είχα πρόσκληση, δεν μπορείς να μπεις αν δεν έχεις πρόσκληση».

Ελισάβετ Δοβλιατίδου

Κατερίνα Δαλάκα

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος με την σύντροφό του

Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Ειρήνη και Ελισάβετ Αϊνατζόγλου

Η Στέλλα Μιζεράκη και ο Πάνος Ζαρλάς απάντησαν στους δημοσιογράφους για τα δημοσιεύματα που τους θέλουν συνεχώς να χωρίζουν. Οι νικητές του Power Of Love επιβεβαίωσαν ότι είναι ακόμη ζευγάρι, ενώ δήλωσαν πως υπάρχουν καυγάδες σε όλα τα ζευγάρια και σε όλα τα σπίτια αλλά αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι χώρισαν.

Σοφία Μαριόλα – Στράτος Τζώρτζογλου

Ελίνα Κέφη – Βασίλης Σίμος

Κόνι Μεταξά

Κώστας Καραφώτης

Read More

And More