Διάσημες παρουσίες στα εγκαίνια ιατρικού κέντρου στη Γλυφάδα!

Εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011 το Athens Beverly Hills Medical Group στη Γλυφάδα, ένα υπερσύγχρονο ιατρικό διεπιστημονικό κέντρο με δραστηριοποίηση στους τομείς: πλαστική χειρουργική, δερματολογία, αντιγήρανση, οφθαλμοπλαστική, γυναικολογία και αισθητική οδοντιατρική. Παράλληλα στο κέντρο λειτουργούν τμήμα life coaching και τμήμα δερματολογικών καλλυντικών.
Μετά την επιτυχημένη πορεία του Athens Beverly Hills Plastic Surgery στο Κολωνάκι, που δραστηριοποιείται στο χώρο της Πλαστικής Χειρουργικής και Αισθητικής Δερματολογίας από το 2008, δόθηκε στον πλαστικό χειρουργό Δρ. Αθανάσιο Αθανασίου το έναυσμα για την επέκταση και δημιουργία ενός ιατρικού πολυχώρου υψηλών προδιαγραφών στην περιοχή της Γλυφάδας.
Μέσα σε εξαιρετικά εντυπωσιακές, σύγχρονες και μοναδικής αισθητικής εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 800 τ.μ. παρέχονται ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες όσον αφορά στη βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης και της αισθητικής αποκατάστασης, αλλά και στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, της ψυχικής ισορροπίας και αναζωογόνησης.
Πάνω από 1.000 άτομα παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του Athens Beverly Hills Medical Group στη Γλυφάδα. Ανάμεσα στους επώνυμους που βρέθηκαν εκεί ήταν η Ελένη Πετρουλάκη, η Γωγώ Μαστροκώστα, η Βίκυ Καγιά με τον σύζυγό της Νίκο Κριθαριώτη και πολλοί άλλοι.
Δες φωτογραφίες:

Ελένη Πετρουλάκη, Αθανάσιος Αθανασίου (Πλαστικός Χειρουργός), Θεοδώρα Φατσέα (Δερματολόγος)

Έλενα Λιάφου, Θεοδώρα Φατσέα (Δερματολόγος), Αθανάσιος Αθανασίου (Πλαστικός Χειρουργός), Βασιλική Λιάφου

Μιμίκα Χανδακά, Νίκος Κριθαριώτης, Βίκυ Καγιά, Αθανάσιος Αθανασίου (Πλαστικός Χειρουργός), Θεοδώρα Φατσέα (Δερματολόγος)

Δημήτρης Ρίζος (Εκδότης), Αθανάσιος Αθανασίου (Πλαστικός Χειρουργός)

Read More

And More