Διάσημες παρουσίες στη συναυλία του Σ. Κορκολή στο Ηρώδειο! Φωτογραφίες

Μια μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στα παιδιά πραγματοποίησε χθες το βράδυ στο Ηρώδειο ο Στέφανος Κορκολής σε συνεργασία με διάσημους Έλληνες ερμηνευτές. Το TLIFE βρέθηκε εκεί για να σου μεταφέρει το κλίμα.
Με στόχο την ενίσχυση της Ένωσης μαζί για το Παιδί, για την οποία συγκεντρώθηκαν τα χρήματα της συναυλίας, ο Αντώνης Ρέμος, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν τραγούδια με τη μουσική συνοδεία του Στέφανου Κορκολή.

/

Ακόμη, στην εκδήλωση συμμετείχε αφιλοκερδώς και η ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ υπό τη Δ/ση του μαέστρου Νίκου Τσούχλου.

/

Πρόκειται για ένα μεγάλο μουσικό γεγονός που έγινε για έναν ακόμα μεγαλύτερο σκοπό, μιας και όλα τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για την ενίσχυση της Ένωσης Μαζί για το Παιδί. Πολλοί διάσημοι μάλιστα, έδωσαν το “παρών” για να βοηθήσουν στο φιλανθρωπικό αυτό σκοπό. Ανάμεσά τους ήταν η Ευγενία Μανωλίδου, ο Στέλιος Διονυσίου, η αγαπημένη του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ, ο Θοδωρής Κυριακού, η Ελένη Μπίστικα και πολλοί άλλοι.
Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More