Το avocado toast είναι ξεπερασμένο! Όλοι θα μιλάνε για τα κραγιόν με αβοκάντο!

Λίγα φαγητά μου έχουν προκαλέσει τόση εμμονή όσο το τοστ με το αβοκάντο (δοκίμασέ το αλλά μην πεις ότι δεν σε προειδοποίησα: θα εθιστείς!). Αλλά αν νομίζεις πως αυτή είναι η πιο ωραία γεύση που πέρασε ποτέ από τα χείλη σου κάνεις λάθος! Γιατί ένα brand το οποίο (δυστυχώς) δεν έρχεται στην Ελλάδα αλλά (ευτυχώς) μπορείς να παραγγείλεις online, Laqa & CO, μόλις κυκλοφόρησε μια σειρά από κραγιόν που έχουν ως βάση τους το αβοκάντο!

PAUSE: Η μάσκα προσώπου με αβοκάντο είναι sooo hot! Διάβασε εδώ την πανεύκολη συνταγή για να την κάνεις!

Τώρα, για όσες ασχολούνται με την ομορφιά, αυτό δεν είναι και κάτι εντελώς νέο, το να υπάρχει δηλαδή στις συνθέσεις των καλλυντικών το λάδι αβοκάντο. Όμως, αυτό που είναι πολύ εντυπωσιακό σε σχέση με αυτό είναι ότι το λάδι αβοκάντο υπάρχει σε ποσοστό 12% την στιγμή που σε άλλα καλλυντικά το ποσοστό είναι πολύ, πολύ μικρότερο.

Μερικά ακόμη plus είναι ότι διατίθεται σε εννιά αποχρώσεις, έχει τέλεια μυρωδιά βανίλιας που τα κάνει ακόμη πιο… yummy- yummy και είναι super ενυδατικό, πολύ περισσότερο και από το lip balm σου! Θα το βρεις εδώ και το καθένα κοστίζει 21 λίρες.

Read More

And More